TytiX Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Witam, kupiłem a4 b5 z oryginalnym radiem, zamieszczam jego zdjęcie poniżej. Czy do tego radia podłącza moja skrzynię basowa ? Została mi po ostatnim samochodzie Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
lenovo Opublikowano 13 Maja 2017 Opublikowano 13 Maja 2017 Jest to możliwe. Znajdź sygnał który wychodzi z radia do ori suba i wepnij się wzmacniaczem pod nie i po problemie . Jeszcze remote podciągnij z radia do swojego suba .
TytiX Opublikowano 13 Maja 2017 Autor Opublikowano 13 Maja 2017 Tam nie było tuby, w bagażniku znalazłem coś takiego:Wysłane z mojego SM-G930F przy użyciu Tapatalka
lenovo Opublikowano 14 Maja 2017 Opublikowano 14 Maja 2017 Wpisz sobie w necie nazwę radia i na schemacie będziesz miał w co się podpiąć . Są 2 opcje . 1 Jeśli radio ma bezpośrednie wyjście na suba to się w to wpinasz . 2 . Jeśli nie ma wyjścia na suba to wpinasz się w tylne głośniki i po problemie . A i jeszcze jedno UZUPEŁNIJ PROFIL !!! Brak podstawowych informacji takich jak , rok produkcji , sedan czy avant , silnik , napęd . Bez tych informacji nikt ci nie pomoże . To są podstawowe informacje . jeśli będziesz miał jakiś problem z autem a w pytaniu dokładnie nie sprecyzujesz o co ci chodzi to po tych informacjach można dojść o co chodzi .
Rekomendowane odpowiedzi