Ogi Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Mega! Gratulacje R8 ma swietna linie, a jeszcze taki czarny bandyta..... Tylko ten syfiacy sie silnik, czyszczenie dolotu juz robiles ?
Bj84 Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 6 minut temu, Ogi napisał: Mega! Gratulacje R8 ma swietna linie, a jeszcze taki czarny bandyta..... Tylko ten syfiacy sie silnik, czyszczenie dolotu juz robiles ? Tak po rs4 znam ten silnik doskonale wyzej masz liczby ktore wyszły po zabiegu
Bj84 Opublikowano 29 Maja 2017 Autor Opublikowano 29 Maja 2017 I kolejne zmiany boczki w alkantarze ponownie firma Pg Performance i Carissmo
Bj84 Opublikowano 5 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2017 Chwilowo na OEM feldze w zacnym towarzystwie ...
Bj84 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 8 Czerwca 2017 Ceramika *Proszę uzupełnić profil.
rodosbwa Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Teraz to bedzie hamowalo jak wsciekle:) Mozna na torze polatac.
Buba Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nie boisz sie zakładać popękanych tarcz?
Bj84 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 Panie Buba proeze zoorientowac sie w temacie zestaw jest po przebiegu 5-7tys
Bj84 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 Nie to cały zestaw jest po dzwonie, dostałem za free to zakładam
szymeniu Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Orientowanie się w temacie nie ma nic do rzeczy, tarcze są spękane i to od cholery, tak być nie powinno
Bj84 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 24 minuty temu, szymeniu napisał: Orientowanie się w temacie nie ma nic do rzeczy, tarcze są spękane i to od cholery, tak być nie powinno Szymeniu drogi może na montowaniu spojlerow i docisku to się znasz, ale w tym wypadku nie masz pojęcia o czym mowa, a uwierz mi zakup tego zestawu był konsultowany z osobami zdecydowanie mądrzejszymi o nas. Na marginesie są to nasi wspólni znajomi którzy żyją motorsportem i niejedna ceramikę przerobili, wiec prosze Cie skończ śmiecić. Dzięki
szymeniu Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 34 minuty temu, Bj84 napisał: Szymeniu drogi może na montowaniu spojlerow i docisku to się znasz, ale w tym wypadku nie masz pojęcia o czym mowa, a uwierz mi zakup tego zestawu był konsultowany z osobami zdecydowanie mądrzejszymi o nas. Na marginesie są to nasi wspólni znajomi którzy żyją motorsportem i niejedna ceramikę przerobili, wiec prosze Cie skończ śmiecić. Dzięki poniżej masz zdjęcie jak wygląda tarcza po przebiegu 10 tys. resztę pominę milczeniem bo mi się nie chce wdawać w polemikę
Rekomendowane odpowiedzi