Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Recaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam możliwość zakupu kompletu recaro w dobrej cenie ale niestety dla mnie jest on nie podgrzewany. Zastanawiam się wiec czy można dołożyć maty grzewcze i jak bardzo jest to problenatyczne? Moze ktoś uzyskuje taki komplet bo ciekawy jestem czy naprawdę są takie wygodne?

Edytowane przez yras7

Opublikowano

Maty muszą być od Recaro i nie, Recaro nie są wygodne, ale ładnie wyglądają.

Opublikowano
12 minut temu, JawoR36 napisał:

qMKXZKh.gif

Opublikowano
39 minut temu, turzol napisał:

qMKXZKh.gif

Po 300km na Bukowinę d*py nie czułem. Efekt nie raz powtórzony. W żadnych innych fotelach z tym się nie spotkałem :grin:

Opublikowano
  • Autor

Czyli są warte kupna czy nie, bo myślałem że będą bardziej komfortowe niż moje szmaciane s-liny

Opublikowano

Półskóry tak, całe skórzane średnio

Opublikowano
9 godzin temu, JawoR36 napisał:

Po 300km na Bukowinę d*py nie czułem. Efekt nie raz powtórzony. W żadnych innych fotelach z tym się nie spotkałem :grin:

Od 1999r we wszystkich autach jakie posiadałem miałem zawsze fotele Recaro, jak ich nie było to dokładałem. Nie ma wg mnie wygodniejszych na dłuższe trasy. 

Opublikowano
  • Autor

A które są lepsze pełne skóry czy te z materiałem?

Opublikowano
1 godzinę temu, yras7 napisał:

A które są lepsze pełne skóry czy te z materiałem?

Wszystko kwestia gustu.

Pełna skóra bardziej się nagrzewa w lato i jest zimna w zimę, na plus, że w przypadku wylania czegoś czy innych zabrudzeń wystarczy wilgotna szmatka.
Półskóra nie parzy, nie jest zimna, ale np alcantara ciężka w utrzymaniu czystości. Najlepiej szukać Recaro z pół skórą, ale w środku typowy materiał, nie alcantara.

Opublikowano

5 godzin temu, JawoR36 napisał:

Wszystko kwestia gustu.

Pełna skóra bardziej się nagrzewa w lato i jest zimna w zimę, na plus, że w przypadku wylania czegoś czy innych zabrudzeń wystarczy wilgotna szmatka.
Półskóra nie parzy, nie jest zimna, ale np alcantara ciężka w utrzymaniu czystości. Najlepiej szukać Recaro z pół skórą, ale w środku typowy materiał, nie alcantara.

Alcantare dużo trudniej zabrudzić i dużo łatwiej wyczyścić niż zwykły materiał tapicerki, w dodatku jej impregnacja jest dużo skuteczniejsza :huh: Ogólne utrzymanie czystości też jest łatwiejsze, bo kurz i inne brudy nie mają się gdzie wchłaniać, jak to jest w przypadku zwykłej tapicerki materiałowej.

Edytowane przez Bruuuum

Opublikowano

Recaro w B7 sa super wygodne, robilem dlugie trasy i nie odczulem zadnych dolegliwosci. Sa twarde, nie kazdemu takie pasuja.

Opublikowano
  • Autor

Czy te z b6 tez są tak wygodne?

Opublikowano
8 godzin temu, yras7 napisał:

Czy te z b6 tez są tak wygodne?

Kolego, wygoda to kwestia bardzo indywidualna. Jednemu pasują twarde fotele, drugiemu miękkie. Podjedź gdzieś na spota i zwyczajnie posadź swoje cztery litery na fotel i sam będziesz miał już jakieś odczucia.

Opublikowano
  • Autor

Dzieki panowie za informacje i rady, zrobię jak kolega afroo radzi.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano
W dniu 16.05.2017 o 21:34, JawoR36 napisał:

Wymieniłem w swojej B7 zwykłe skóry na Recaro. Skóra czarna z jasna alcantarą. Koszt około 3000PLN. Nie żałuję żadnrj wydanej złotówki na nie. Najlepsze fotele jakie możesz mieć fabryczne w B7.