Rafal_69 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mam takie pytanie. po jakim czasie albo po czym wogóle, zmienia sie ten status z ,,Poczatkujacy" np. na ,,Nowicjusz" i tak dalej... od czego to zalerzy bo jestem ciekaw Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 od ilosci postów, a zmienia sie odwrotnie, z nowicjusz na poczatkujacy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_69 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 czyli od ilosci postów jakie ja załozyłem czy takich w których sie wypowiedziałem? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nex Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 czyli od ilosci postów jakie ja załozyłem czy takich w których sie wypowiedziałem? w ktorych sie wypowiedziales i są one naliczane, czyli dzialy techniczne, nienaliczane sa posty w działach Spoty, na kazdy temat itp Wskaźnik ilości postów masz na samym dole awatara: Wiadomości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_69 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 ok Dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sparki Opublikowano 13 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 Mylisz posty z tematami a liczą się tylko te napisane na forum technicznym. Tylko nie spiesz się z ich nabijaniem jak inni spamowicze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal_69 Opublikowano 13 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2009 niespiesze. niechodzi mi o to zebym miał niewiem jaki status. a wypowiadam sie tylko wtedy jak mam pojecie na dany temat. a te pytanie było z ciekawosci bo widziałem ze są różne statusy i byłem poprostu ciekawy jak to sie zmienia. dobra pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 0 - Newbie 1-50 nowicjusz 50-300 początkujący 300- już dalej nie wiem 500 lub 1000? użytkownik 1000< władca postów Ale już nie pamiętam jak to szło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 0 - Newbie 1-29 - Nowicjusz 30-199 - Poczatkujący 200-499 - Użytkownik 500 - Władca Postów Dodatkowo: Prezes, Admin, Moderator, Vip, Klubowicz - ale to już za inne zasługi BTW jest gdzieś może na forum info na ten temat - nie znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 Pisałem z pamięci, a jak widać mam zawodną Też kiedyś szukałem tych wartości i nie było nigdzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yelo Opublikowano 14 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2009 BTW jest gdzieś może na forum info na ten temat - nie znalazłem :mysli Pisałem z pamięci, a jak widać mam zawodną Też kiedyś szukałem tych wartości i nie było nigdzie. http://www.a4-klub.pl/smf/rangi_na_forum-t11196.0.html [br]Dopisany: 14 Styczeń 2009, 08:41_________________________________________________Jedyna różnica, to obniżenie progu na Początkującego na 30 postów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi