HSB Opublikowano 20 Maja 2017 Opublikowano 20 Maja 2017 Witam, kupiłem A4 z USA (Premium Plus) ale ze zwykłymi zegarami i małym ekranem. Jeżeli dobrze rozumiem to nie ma w niej nawigacji. Żeby dodać nawigację to co musiałbym kupić? Rozumiem że chyba nie ma sensu robić nawigacji z ekranem 7", ale odrazu zainwestować w 8,5". Czy wystarczy kupić zestaw nawigacji na allegro (ekran + nawigacja + moduł sterowania ze srebnymi guzikami)? Czy trzeba jeszcze jakieś okablowanie kupić? I jeszcze jedno pytanie. Mam auto z USA więc zegary z milach. Czy wymiana prostych zegarów z monochromatycznym wyświetlaczem na 7" kolorowy jest możliwa? dziekuję, za pomoc.
Kosmita Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Mały środkowy ekran nie oznacza braku nawigacji. Jest w konfiguratorze nawigacja z mniejszym ekranem. W Polsce kosztuje 4 tys mniej. Najpierw zobacz bo może tylko ekran wystarczy podmienić.
KaMjEd Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 W czerwcu będę dokładał sobie tą lepszą navi więc wtedy mogę ci powiedzieć coś więcej na temat montażu.
wrclaguna Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 i tak przy zmianie NAVI zablokuje sie nam jednostka
HSB Opublikowano 24 Maja 2017 Autor Opublikowano 24 Maja 2017 (edytowane) dzięki KaMjEd Ja tymczasem muszę jeszcze wymienić próg drzwi i błotnik aj i zawieszenie :/ Edytowane 24 Maja 2017 przez HSB
kjuba7 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 A ja troszkę podeptane się pod temat bo właśnie tez mam wóz ze stanów tylko z virtual kokpit czy da radę zmienić w nim żeby wyświetlało w kilometrach czy trzeba całego virtuala zmieniać ?
Kodzak33 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 6 godzin temu, kjuba7 napisał: A ja troszkę podeptane się pod temat bo właśnie tez mam wóz ze stanów tylko z virtual kokpit czy da radę zmienić w nim żeby wyświetlało w kilometrach czy trzeba całego virtuala zmieniać ? Navitronik Ci ogarnie wszystko po kablu
kjuba7 Opublikowano 25 Listopada 2018 Opublikowano 25 Listopada 2018 No ja używam vcds czyli da to radę przekodować ? Bo obecnie czekam na auto
Rekomendowane odpowiedzi