Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B9 2.0 TFSI 252 KM Quattro S-tronic S LINE - FULL OPCJA

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Najświeższy news auto wchodzi na produkcje w połowie czerwca. Odbiór koniec czerwca już w Polsce. Wiec z 3  miesięcy zrobi sie tak naprawdę 1 z małym hakiem...

Opublikowano

Czekam w napięciu na odbiór i pierwsze fotki! Wygląda super, wyposażenie mega!

Opublikowano

Gratulacje zakupu przy sprzedazy bedziesz mogl napisac FULL OPCJA ;)

Co do rabatow, to np Vw na nowego tuarega 3.0 tdi przy rabacie flotowym ponad 30 aut grupy vag, przy cenniku ponad 300k zszedl do 250k ( netto ) czyli ok 17%

Kiedys user Szymeniu pisal ze ktorys diler dawal nawet 25% w 1 kwartale roku

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Przewertowałem 460 instrukcji:) moje pytanie czy ogrzewanie postojowe ma osobny kluczyk czy wyświetlacz i regulacja jest z drugiej strony podstawego pilota. Niejest tombigdzie napisane..

Edytowane przez INFOLUDEK
Dodanie wiadomosci

Opublikowano

Jest osobny kluczyk. Ale lepszą opcją jest włączanie ogrzewania telefonem, skoro masz Audi Connect ;)

A tak z ciekawości - po co brałeś ogrzewaną szybę i Webasto jednocześnie? :naughty:

PS. bardzo mnie ciekawi czy HomeLink będzie Ci banglał z bramami. Mi nawet w ASO powiedzieli, że w 90% przypadków w Polsce nie działa, ale teraz trochę żałuję, że nie wziąłem.

Screenshot_3.png

Opublikowano

u mnie w A6 homelink nie komunikuje się ze sterownikiem Nice.. :/

Opublikowano
1 godzinę temu, jedrekx napisał:

u mnie w A6 homelink nie komunikuje się ze sterownikiem Nice.. :/

Nie wiem po co Audi wypuszcza wyposażenie, które w Polsce jest niekompatybilne z większością urządzeń. 

Podobnie Audi Connect w B9 pozwala na słuchanie muzyki online z Napstera. Tylko że Napster jest w Polsce niedostępny - nie da się nawet zainstalować aplikacji na iPhone :facepalm:

Opublikowano
3 godziny temu, sowiq napisał:

Nie wiem po co Audi wypuszcza wyposażenie, które w Polsce jest niekompatybilne z większością urządzeń. 

Podobnie Audi Connect w B9 pozwala na słuchanie muzyki online z Napstera. Tylko że Napster jest w Polsce niedostępny - nie da się nawet zainstalować aplikacji na iPhone :facepalm:

A zwyklego YouTube'a nie dali.. 

Edytowane przez Kosmita

Opublikowano

YouTube po Smartphone Interface jest zablokowany przez iPhone. Podobnie jak Google Maps i inne przydatne aplikacje.

Nie wiem jak to wygląda na Androidzie, ale zakładam, że lepiej.

Edytowane przez sowiq

Opublikowano
  • Autor

Homelinki - tak zgadza sie jak w dwóch salonach sie o to pytałem to widziałem przerażenie w oczach... kolega gdzie zamówiłem auto potwierdził ze mówią tak każdemu bu pózniej nie było męczenia w serwisie o ten produkt... biorę pod uwagę ze nie będzie to działało ale przy takiej wartości auta to jest pomijalny aspekt.

wabasto przednia szyba - brałem wszystko bo może zauważę różnice zalety szyby podgrzewanej w swoim użytkowaniu:) tak jak pisałem wcześniej zakupiłem co konfigurator mimzaproponowal... pojeżdżę i na własnej skórze stwierdzę co mi potrzebne co nie...  

jeszcże 2 tygodnie i bedą foty:)

Opublikowano
  • Autor

Auto już wyprodukowane;)

czekamy na transport do poznania pociągiem... pózniej do salonu laweta...

mam nadzieje ze w 2. Tyg sie ogarną...;)

Opublikowano

w środę będzie w Poznaniu zapewne. Najgorszy okres jak czekasz aż przywiozą do salonu, a potem na rejestracje.. Każdy dzień to katorga :)

Opublikowano
  • Autor

Masz jakieś dane?:) bo mi głupio dzwonić co 2 dni by dowaiadywac się o status auta..;)

Opublikowano
Dnia 1 lipca 2017 o 16:50, INFOLUDEK napisał:

Masz jakieś dane?:) bo mi głupio dzwonić co 2 dni by dowaiadywac się o status auta..;)

Oni widzą dokładnie gdzie jest samochód. Mój handlowiec sam dzwonił i mówił mi dokładnie gdzie jest samochód. A jak zadzwonisz to się nie krępuj. To Twoje 300 tysięcy i masz prawo się pytać i co dwie godziny ;)

Opublikowano

taki off topic: do HomeLInk-a -> wystarczy mieć uniwersalny odbiornik (tutaj est Ori ~ 52 EURO, ale na alli pewnie znajdziesz coś za 0.1x ceny) i podłączyć go do sterownika w domowej centralce otwierania drzwi/bramy/szlabanu etc... Każda centralka będzie miała wejście sterujące - problem może być z zinterfejsowaniem tego, ale każdy elektronik amator powinien sobie poradzić (a jak nie, to dorobić jakiś element pośredniczący na arduino czy raspberry). Ot takie przemyślenie po tym jak przeczytałem, że:

Dnia 6/22/2017 o 20:58, INFOLUDEK napisał:

Homelinki - tak zgadza sie jak w dwóch salonach sie o to pytałem to widziałem przerażenie w oczach... kolega gdzie zamówiłem auto potwierdził ze mówią tak każdemu bu pózniej nie było męczenia w serwisie o ten produkt... biorę pod uwagę ze nie będzie to działało ale przy takiej wartości auta to jest pomijalny aspekt.

- po prostu interfejsowanie tego z bramami to nie jest biznes dla dealera audi i nie mają żadnego interestu w tym, żeby to wspierać (czy naprawiać/konfigurować/zestrajać etc...).

Opublikowano
  • Autor
18 godzin temu, Kosmita napisał:

Oni widzą dokładnie gdzie jest samochód. Mój handlowiec sam dzwonił i mówił mi dokładnie gdzie jest samochód. A jak zadzwonisz to się nie krępuj. To Twoje 300 tysięcy i masz prawo się pytać i co dwie godziny ;)

Dzisiaj widziałem na trasie 2 lawety/ciężarówki  jechały z nowymi audi wszystkie w białych pokrowcach/ochraniaczach:) w środę sie wypytał co z fura i dam znac.

Edytowane przez INFOLUDEK
Lawety/ciezarowki

Opublikowano
  • Autor
10 godzin temu, was002 napisał:

taki off topic: do HomeLInk-a -> wystarczy mieć uniwersalny odbiornik (tutaj est Ori ~ 52 EURO, ale na alli pewnie znajdziesz coś za 0.1x ceny) i podłączyć go do sterownika w domowej centralce otwierania drzwi/bramy/szlabanu etc... Każda centralka będzie miała wejście sterujące - problem może być z zinterfejsowaniem tego, ale każdy elektronik amator powinien sobie poradzić (a jak nie, to dorobić jakiś element pośredniczący na arduino czy raspberry). Ot takie przemyślenie po tym jak przeczytałem, że:

- po prostu interfejsowanie tego z bramami to nie jest biznes dla dealera audi i nie mają żadnego interestu w tym, żeby to wspierać (czy naprawiać/konfigurować/zestrajać etc...).

Jesli mowa o bramie garażowej na osiedlu to ciężko będzie to zastosować:)

Opublikowano
14 godzin temu, INFOLUDEK napisał:

Jesli mowa o bramie garażowej na osiedlu to ciężko będzie to zastosować:)

w takim razie dodatkowy pilot + lutownica... można to zrobić "na chama" z wykorzystaniem pilota, który aktualnie mamy ;-) Najbardziej elegancko jest chyba jednak zainstalować przycisk od bramy pod mieszkiem zmiany biegów czy w innym miejscu gdzie się nie będzie rzucał w oczy a spełni swoje zadanie... Tylko po co homelink wtedy.

U mnie praktycznie wszystkie osiedla i bramy wjazdowe są operowane kartami zbliżeniowymi - nikt się już nie bawi w radio ze względu właśnie na podatność takich systemów... trzeba wszędzie podjechać i pokazać kartę. Scenariusz wykorzystania do tego homelinka nie istneieje...

Opublikowano
9 minut temu, was002 napisał:

w takim razie dodatkowy pilot + lutownica... można to zrobić "na chama"

Tracić gwarancję dla HomeLinka... :kox:

Ale fakt faktem - przy keyless szukanie pilota po kieszeniach to jakaś porażka :facepalm: Mam nadzieję, że @INFOLUDEK odpali go z powodzeniem na swojej bramie.

Opublikowano
2 godziny temu, sowiq napisał:

Tracić gwarancję dla HomeLinka... :kox:

Ale fakt faktem - przy keyless szukanie pilota po kieszeniach to jakaś porażka :facepalm: Mam nadzieję, że @INFOLUDEK odpali go z powodzeniem na swojej bramie.

Ja mam pilota zawsze w jednym miejscu i zawsze w aucie. Więc nie ma żadnego szukania. Nie widzę sensu dopłacać tyle kasy za coś co może nie działać.