arkadiusz.nas Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Cześć, zauważyłem wyciek płynu (chłodniczego?) w swoim samochodzie, zapewne z tego węża który jest już trochę sfatygowany. Czy mógłby mi ktoś podać jego numer? EDIT: Przeglądając forum pomyliłem działy, temat miał pójść do https://a4-klub.pl/forum/196-20/ Edytowane 22 Maja 2017 przez arkadiusz.nas
Kar El Opublikowano 22 Maja 2017 Opublikowano 22 Maja 2017 Wyciek jest spod śrubki odpowietrzajacej układ chłodzenia. Nie pamiętam czy u mnie jest jakaś podkładka pod tą srubka jutro sprawdzę. A próbowałeś ta srubka odkręcić? Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1
arkadiusz.nas Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Opublikowano 22 Maja 2017 (edytowane) Nic z tym nie robiłem, jeszcze jestem na takim etapie mechaniki że wolałem się nie pchać. Chciałem zamówić to co będzie konieczne do wymiany i dać komuś kto wie co robi Edytowane 22 Maja 2017 przez arkadiusz.nas
Kar El Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 E tam to nie jest taka naprawa żeby komuś dawać. Jak masz imbusy to spróbuj odkręcić tą śrubkę. Tylko musisz zdjąć osłonę żeby był łatwiejszy dostęp Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi