Pajszaj Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Witajcie mam problem moze pomozecie chcialbym podnies osiagi swojemu samochodowi audi a4 b5 1.9 90km moze macie cos wspolnego moze ktos juz robil przy tym i wie co trzeba porobic nawet samemu by nie ladowac duzo kasy;)
lenovo Opublikowano 23 Maja 2017 Opublikowano 23 Maja 2017 Samym programem za dużo nie wyciągniesz . Ja mam zamontowaną pompę 11 , wtryski 0,216 i wyszło mi na spokojnym sofcie 152 km jeszcze mam w planie zamontować centralny fmic aby mu się w upały lepiej oddychało .
Pajszaj Opublikowano 23 Maja 2017 Autor Opublikowano 23 Maja 2017 Pow mi jakie wyryski zastosowac i co zrobic dodatkowo by audi miala wieksza moc teraz jest problem ze auto ma turbine lecz. W jezdzie jez beznadziejnie poniewaz odczucie jest jak zwykly diesel bez turba
Mozgu Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 Najpierw kup kabelek kkl np viaken i zainstaluj sobie vaga, zrob logi bo moze masz cos niesprawnego w aucie i wtedy nikt ci programu nie zrobi, napierw trzeba miec sprawne auto a pozniej podnosic moc.
Mozgu Opublikowano 24 Maja 2017 Opublikowano 24 Maja 2017 A co mozna zrobic masz ladnie napidane tutaj
Rekomendowane odpowiedzi