KULARESKO Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Witajcie Panowie, Pakuje w moją bude silnik 1.8t i teraz mam do was pytanie: 1.Do tej pory 1.6 + lpg więc instalacja (sekwencja) już jest chociaz wiem ze trzeba powymieniac wtryski reduktor 2.Najpierw wlozyc na serie podtlenek lpg i pozniej robic program czy zawirusowac auto ewentualne dlubanie na docelowa moc 200-210koni i dopiero po zestrojeniu podjechac do gaziarza ? Jak tylko bede mógł uzupelnie info dot tego jaka instalacja, Póki co dzieki za informacje
eltom Opublikowano 28 Maja 2017 Opublikowano 28 Maja 2017 Najpierw rób dobrą diagnostykę i program, a później jedź na montaż gazu. W ten sposób będziesz miał pewność że gazownik dostanie sprawne auto i wystroi gaz pod taki program z jakim auto będzie docelowo jeździło.
KULARESKO Opublikowano 28 Maja 2017 Autor Opublikowano 28 Maja 2017 11 minut temu, eltom napisał: Najpierw rób dobrą diagnostykę i program, a później jedź na montaż gazu. W ten sposób będziesz miał pewność że gazownik dostanie sprawne auto i wystroi gaz pod taki program z jakim auto będzie docelowo jeździło. no właśnie też taki mam plan. Jak już będzie złożone podjechać na hamownie i zobaczyć ile tam ogierów zostało,żeby później nie było bubla jak tutaj https://www.youtube.com/watch?v=wNnTxn5qvpc&t=589s
Rekomendowane odpowiedzi