cichy78 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Dzień po kupnie Teraz jest troszkę inaczej. Oprócz zmiany wszystkich potrzebnych płynów pasków itp. i zainstalowaniu sekwencji BRC, zmieniłem audio na Chorus II, w przeciągu dwóch tygodni pozbyłem się kołpaków( komuś były potrzebne i sobie "pożyczył" ), pościągałem emblematy z tylnej klapy, zaciemniłem szyby na razie sam bagażnik( nie zdążyłem przed mrozami ). W planach na wiosnę jest: alumki 17 lub 18, zmiana lamp, przód xenon dedykowany do modelu przed liftem (stylizowany na modelu po lifcie), boczne migacze led black, tylne lampy RED SMOKE z dymionymi ciemnymi kierunkowskazami, wywalenie haka, gładka atrapa, no i oczywiście lekka gleba. Takie są plany a co z tego będzie to się zobaczy, apetyt rośnie w miarę jedzenia i jak to często bywa po jakimś czasie zaczyna brakować mocy...... Czekam na opinie, i może jakieś sugestie ???
cichy78 Opublikowano 14 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 14 Stycznia 2009 właśnie się z tym męczę rrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Rekomendowane odpowiedzi