xxchadaxx Opublikowano 2 Czerwca 2017 Opublikowano 2 Czerwca 2017 (edytowane) Witam Mam problem z audi, podczas wciskania i puszczania gazu słyszę ocieranie z silnika, gdy jest sucho i ciepło pojawia sie podczas tego ocierania delikatny pisk. Długo szukam już rozwiązania tego problemu i niemogę znaleźć. Gdy wcisnę sprzęgło ocieranie znika, gdy wcisnę gaz lub puszczę pojawia się, jest również podczas szybkiego przyspieszania i gdy są nie równości, jednak gdy wcisnę sprzegło na nierównościach przestaje być słychać. Audi a4 b5 1.8 adr Wymieniłem wszystkie poduszki silnika, wachacze, amortyzatory, przeguby zewnętrzne, pompę wspomagania, gumy tłumika. Osłona żadna nie dotyka tłumika, wszystkie są dokręcone. Dodaje link do odsłuchu tych dźwięków, liczę na Waszą pomoc, nie wiem już gdzie szukać http://www98.zippyshare.com/v/7YyiwyN9/file.html Edytowane 2 Czerwca 2017 przez xxchadaxx
xxchadaxx Opublikowano 7 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 7 Czerwca 2017 Ktoś coś jakieś porady? Wczoraj gdy trochę popadało ten dźwięk i piski ustąpiły
Rekomendowane odpowiedzi