cisiu1988cisiu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 prosze bardzo oto moja pierwsza a4 2.8 v6 quattro. Co do marki to nabralem do niej pewnosci po zakupie a4 jestem bardzo zadowolony i jetem pewny ze nastepny zakup to tez bedzie tylko raczej cos z s-ki :> jakis specjalnych modow nie bylo:obnizone zawieszenie z przodu,brewki,lampy angel ring ktorych chetnie bym sie pozbyl,z tylu lampy dymione. W planach podniesc troszke przod,lampy przednie na zespolone po lifcie,przyciemnienie szybek,usuniecie napisu tuning badziewie hee a z czasem sie zobaczy apetyt bedzie z czasem rósł he oto foto tylko ze na zimowkach letnie mam borbet 17'' 225/45 troszke brudny bo przed myjką był:
tomcio1600 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 Wreszcie są foty :> hehe DGL ale jeszcze nigdzie na miescie nie widzialem Audiny hmm fura sama w sobie jest pozytywna.. do tego Q i ten silniczek... ale tak jak napisałeś: koniecznie pozbyj sie tego napisu ten rynnowy wydech - out (troche za szeroki) i jak tylko bedziesz mial wolne środki $ to szukaj zesponych do przodu bo te ringi jakos kojarza sie z bmw.. ps. cyknij jeszcze foty wnetrza duzy + za pełnego FISa
Nowak_zg Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja bym zmienil kiere, lampy przod tyl, koncowke tlumika, sciagnal brewki i napis tuning fajny silnik i naped ps. nie ma takiego czegos jak zderzak s-line bo s-line nie bylo w b5
topor Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 ja bym zmienil kiere, lampy przod tyl, koncowke tlumika, sciagnal brewki i napis tuning fajny silnik i naped ps. nie ma takiego czegos jak zderzak s-line bo s-line nie bylo w b5 mam takie same zdanie na temat Twojego auta.
cisiu1988cisiu Opublikowano 15 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2009 pierwsze czym sie zajme to znaczkiem no i jak $ bedzie to lampy z przodu zmienie a na tyl widzialem ledy jak by sie A4 prezentowalo z ledami?
Iverson Opublikowano 15 Stycznia 2009 Opublikowano 15 Stycznia 2009 co to jest za dokładka z przodu??
Rekomendowane odpowiedzi