tomekxp2 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Opublikowano 8 Czerwca 2017 Witam, jak wiadomo nie od dziś jest "moda" na kradzież radia RNSE z naszych audi. Pytanie jak to się ma do innych radii 2 din, np BNS 5.0. Czy może ktoś się spotkał już z taką sytuacją, gdzie ukradli BNS 5.0 ? Czy raczej jak widzą takie radio to odpuszczają ?
Fido Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Do BNS 5 nie ma darmowych map i spolszczenia także nikt ich nie kradnie.
tomekxp2 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 9 Czerwca 2017 (edytowane) Czyli ok, przynajmniej nie kradną. Zakładam, że złodzieje jak kradną to wiedzą, co kradną i odróżniają rnse od bns. Edytowane 9 Czerwca 2017 przez tomekxp2
Szmager Opublikowano 9 Czerwca 2017 Opublikowano 9 Czerwca 2017 Tak jak pisze kolega wyżej, złodzieje teraz już raczej wiedzą co kradną
tomekxp2 Opublikowano 10 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 10 Czerwca 2017 (edytowane) Ja jestem zmuszony wstawić bns 5.0 zamiast rnse. Ostatnio prawie bym się pozbył radia i szyby. Złodzieje zostali sploszeni. U mnie kradną i jeszcze się nie nasycili. Wygląd zbliżony, możliwości mniejsze ale radio i płyta z mp3 starczy. No i spokój przynajmniej. Dlatego padło pytanie, żebym się nie zdziwił że za tydzień po wrzuceniu - mędy wyciągną bns. Edytowane 10 Czerwca 2017 przez tomekxp2
GGoldRock2k Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Na pewno drogie A tak na poważnie to kradną co po padnie, to co sie świeci zostanie zabrane ale to tez zależy od użytkownika auta bo jeśli parkujesz gdzie popadnie to nie martw się twoje radio już jest na celowniku.
Rekomendowane odpowiedzi