Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi a4 b6 Avant 1.9 TDI AVF 182Km/370nm Czarnula by MilUl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

U mnie na 1BV jest niżej - aż tak bardzo nie razi :P Właśnie pompeje mi odradzali, jeżeli nie chce się zejść z zawiasem niżej, dlatego zdecydowałem się na ronale :P

Opublikowano
51 minut temu, MilUl napisał:

Ty też Swoją koze spuść xD. Następne w planach to właśnie obniżenie :), tylko zastanawiam się czy wsadzić amory 1BE+ Eibach -30 czy iść w gwint? Robię trasy PL-NL i komfort jest potrzebny :) !

Na BE dobrze mi się jeździ i wygląda dobrze koło. Gwint to na pokaz moim zdaniem :) mam wrażenie że tył jest ciut niżej muszę zmierzyć ale podobno nasz typ tak ma no i oczywiście 15 letnie zawieszenie. 

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Pykło :)przebieg 30k.jpg

Opublikowano

Jak sie prowadzi samochod na tych stabilizatorach?

Opublikowano

No i w końcu się dotarł :) hehe, jeszcze 300 Ci życzę ! ! ! w bezawaryjności i modzeniu :)

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, trepek napisał:

Jak sie prowadzi samochod na tych stabilizatorach?

Powiem Ci, że bajka, na zakrętach nic nie buja, zrobił się klejący , szukałem tylnego stabilizatora od rs4 22mm ponad rok, ale bez skutku, były i są, ale się cenią jak za nowy z ASO, wiec odpuściłem i wpadły od S4 - komplet kosztował 250zł- sprzedający nawet dorzucił  stabilizatory, ale i tak wrzuciłem nowe LM, wiec koszty nie duże a mod na Duży + :) !

Godzinę temu, kamil-vag napisał:

No i w końcu się dotarł :) hehe, jeszcze 300 Ci życzę ! ! ! w bezawaryjności i modzeniu :)

Dzięki, to prawda 2 lata (45tys. ) i bezawaryjnie aby tak dalej :)

Opublikowano

Graty, i oby kolejne 300 pochodzil bez problemu! A tak nawiasem, jakie masz spalanie przy spokojnej jezdzie, ze na 3/4 masz jescze zasieg 950km?:D 

Opublikowano

No już teraz fajne kółko, dawaj jeszcze Q :D

Opublikowano
  • Autor
5 godzin temu, Sentec napisał:

Graty, i oby kolejne 300 pochodzil bez problemu! A tak nawiasem, jakie masz spalanie przy spokojnej jezdzie, ze na 3/4 masz jescze zasieg 950km?:D 

Wcześniej na felgach  17 przy jezdzie 90/100  było 3,7L, ale pewnie komputer zakłamuje, wieć liczyć 4L, ale to jazda dla dziaadków nie dla mnie :], teraz powiem Ci, że nie sprawdzałem, ale około literek wzrósł pewnie xP

Godzinę temu, STANIV napisał:

No już teraz fajne kółko, dawaj jeszcze Q :D

a myślałem, że glebe xP, Q by się przydało, ale to już wieksze koszta, wiec pewnie będzie, ale już w następnym audiku :) !

Edytowane przez MilUl

Opublikowano
9 minut temu, MilUl napisał:

Wcześniej na felgach  17 przy jezdzie 90/100  było 3,7L, ale pewnie komputer zakłamuje, wieć liczyć 4L, ale to jazda dla dziaadków nie dla mnie :], teraz powiem Ci, że nie sprawdzałem, ale około literek wzrósł pewnie xP

O kurde, to po mapowaniu tak mało pali, czy od samego początku ?:D

Opublikowano
  • Autor
7 minut temu, Sentec napisał:

7 minut temu, Sentec napisał:

w końcu diesel i skrzynia 6b xD, pamietaj, że diesel nie lubi mułowania

• 2 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

Coś tam się dzieje ?

Lotka Sline + dyfuzor z b7 sline 

zdjecie 2.jpg

Dokładka przednia Sline

zdjecie 1.jpg

Radio 2din na androidze(jeszcze nie wsunięte do końca) + kamera cofania

zdjęcie 3.jpg

Wyciszenie silnika , tylko nie wiem czy nie będzie za gorąco?

zdjecie 4 -silnik.jpgzdjecie 5 - silnik.jpg

Opublikowano

Dyfuzor z B7 wpasował się idealnie?. Auto coraz lepiej wygląda. Szerokości i powodzenia w modzeniu.

Ps. Jest różnica w głośności po założeniu nowej gąbki wygłuszającej?

Edytowane przez Damjan

Opublikowano
  • Autor

Dzięki Panowie :)

co do głośności to na pewno nie słychać tego cykania tak, zrobiło się bardziej bassowo i ciszej. Wyciszenie obudowy dałem, bo stare same juz odpadło ze starości, natomiast następną gąbka wokół pokrywy  wychodziła w b6, tylko nowa w ASO  kosztuje około 300zł natomiast ta 20zł :).

pozdrowionka 

Opublikowano

I to już jest jakiś efekt. Wiadomo, że z PD-ka benzyny nie zrobimy, ale każdy sposób na wyciszenie silnika jest dobry?.  Dałbyś radę wrzucić jeszcze kilka zdjęć ( z bliska, z oddali) jak ta dokładka komponuje się z autem. Zwykła dokładka nie pasuje do b6, ale ta s-line robi robotę. Zaciekawił mnie ten mod.

Edytowane przez Damjan

Opublikowano
  • Autor
37 minut temu, Damjan napisał:

I to już jest jakiś efekt. Wiadomo, że z PD-ka benzyny nie zrobimy, ale każdy sposób na wyciszenie silnika jest dobry?.  Dałbyś radę wrzucić jeszcze kilka zdjęć ( z bliska, z oddali) jak ta dokładka komponuje się z autem. Zwykła dokładka nie pasuje do b6, ale ta s-line robi robotę. Zaciekawił mnie ten mod.

W środe wrzucę zdjęcia, bo będę poprawiał kolor, bo jak widać jest linia czerwonego :). Cała dokładka trzyma się na 6 wkrętów i nie ma szans żeby odpadła a w każdej chwili można zdemontować po czasie jak się znudzi i to bez śladu:). Jeszcze wydech muszę wysunąć, bo jest teraz schowany :).

Opublikowano

Ale wątpię żeby się znudziła. Teraz jest git:good:. Wygląda o wiele lepiej niż goły zderzak od 1.8T. Jak zmiana to tylko na zderzak dwurukę s-line B6. Tylko, że na czarnym lakierze nie robi on już dużego wrażenia. Formowałeś dyfuzor opalarką?

Edytowane przez Damjan

Opublikowano
  • Autor
W dniu 27.08.2018 o 21:21, Damjan napisał:

Ale wątpię żeby się znudziła. Teraz jest git:good:. Wygląda o wiele lepiej niż goły zderzak od 1.8T. Jak zmiana to tylko na zderzak dwurukę s-line B6. Tylko, że na czarnym lakierze nie robi on już dużego wrażenia. Formowałeś dyfuzor opalarką?

tak dyfuzor musisz formować opalarką na końcach :), poniżej fotki spóznione, ale są :)
111.jpg

222.jpg

333.jpg

Opublikowano

Dzięki za fotki. Fajnie to wygląda. Jeszcze jakby pokusić się o zespawanie łączenia zderzaka. 

Edytowane przez Damjan