zarzykzgr Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Witam, Problem pojawia się podczas powolnej jazdy. Zapalają się kontrolki ABS ESP i na czerwono od hamulców i czuć jakby ABS działał, po czym gasną po paru sekundach. Dziś się zdarzyło nawet, że silnik się wyłączył i data i godzina się zresetowały. Zdarza się to raczej przy najechaniu w zagłębienia. VAG nic nie znalazł, czujniki całe.
20hz Opublikowano 11 Czerwca 2017 Opublikowano 11 Czerwca 2017 Klemy, może jakieś zwarcie. Fura była bita, szczególnie w nadkola? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
zarzykzgr Opublikowano 11 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2017 (edytowane) Raczej nie była bita, ale 100% pewności nie mam. Jeżdżę nią ponad dwa lata i niedawno się to zaczęło. Edit. Dziś kontrolki się nie zapaliły, ale czułem że abs się załącza na suchej nawierzchni przy dojeżdżaniu do świateł. Klemy sprawdzone, podokręcane. Edytowane 12 Czerwca 2017 przez zarzykzgr
orango Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 a może podjedź na stację i zmierz siłę hamowania na kołach ?
20hz Opublikowano 12 Czerwca 2017 Opublikowano 12 Czerwca 2017 Jeśli wyzerowała się godzina to sterownik musiał stracić zasilanie, może w wyniku zwarcia. Czy wczoraj jak było wsio OK to pogodę miałeś deszczową czy suchą? Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka
zarzykzgr Opublikowano 13 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 13 Czerwca 2017 W sumie to pogoda była pół na pół.
Rekomendowane odpowiedzi