Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B6] Carbonowa lotka S4 do sedana - gdzie kupić, jeżeli takowa jest ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , czy widział ktoś carbonową lotkę s4 w b6 ??? Robią maski carbonowe , dyfuzory , to może ktoś produkuje lotki s4 . Myśle , że ciekawie by to wyglądało. Mile widziane zdjęcia , linki producentów, ewentualnie aukcji. Zapraszam do dyskusji. :)

Opublikowano

a jak to wygląda? normalna ta mała lotka na klapę tylko z carbonu? :mysli:

Opublikowano

a jak to wygląda? normalna ta mała lotka na klapę tylko z carbonu? :mysli:

Tak , myśle nad montażem lotki s4 , na allegro pusto jakiś szajs za 100 pare zł , w ASO ori cena :gwizdanie: , a taka lotka s4 carbon mogłaby być ciekawa, wsi nie będzie , bo carbon to :kox:

Co myślisz Trzeniu??

Opublikowano

Plastiku za 100 zł nie kupuj w żadnym przypadku , słyszałem już opinie że ponoć się faluje(odkształca) przy wysokiech temperaturach. Także tylko Ori lub ten carbon choć takiej jeszcze nie widziałem :gwizdanie:

Ja nie zakładam boi nie chce wiercić klapy albo babrać jej klejem :wink4: co nie znaczy że mi się nie podoba :rolleyes:

Opublikowano

O tym plastiku z allegro nie chce słyszeć :thumbdown:, a jak mam dawać zarobić ASO to postanowiłem ,że szukam carbonowej.

Ostatnio na forum oferował sie user który z ok 1500 zł zrobi maskę carbonową ,pisał w wtemacie pozka , więc taka lotka kosmicznie droga nie będzie, nie w tym problem , problem ze znalezieniem . Myśle , żę temat rozwojowy , zobaczymy.

[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 01:44_________________________________________________http://mojeauto.spojler.pl/produkt_uniwersalny/126/carbon---plyta-20-x-20-cm---nowosc--spojlery-tuning

jutro tam e maila wyślę.

Opublikowano

Jest ale w poniższym dziale , nie mam zdjęć na letnich , bo nie zdążyłem zrobić :)

http://www.a4-klub.pl/smf/i_twoja_a4_moze_byc_najwiekszym_brudasem_tej_zimy_konkurs-t22880.225.html[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 01:59_________________________________________________a dlaczego pytasz ??

Opublikowano

bo

raz - chętnie bym zobaczył

dwa - nie wiem nawet jaki kolor :gwizdanie:

Opublikowano
:) :czarna , quattro, 1be , w środku standard , czyli skóra,fotele jak twoje, navi , dvd,tuner tv,
Opublikowano

Przyłącze się do tematu a słyszał ktoś o foli wyglądającej jak karbon :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 08:52_________________________________________________i jakie koszta

Opublikowano

Przyłącze się do tematu a słyszał ktoś o foli wyglądającej jak karbon :gwizdanie:[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 08:52_________________________________________________i jakie koszta

Przecież Ty masz avant-a? :naughty:

Opublikowano

Młody ale pytam o folię :naughty: 2 m2

Opublikowano

Młody ale pytam o folię :naughty: 2 m2

No tak :wallbash: sorry :hi:

Opublikowano

Za jakiś miesiąc będę miał taką lotkę. Wtedy wkleję fotki i powiem ile będzie kosztowała.

Opublikowano

Za jakiś miesiąc będę miał taką lotkę. Wtedy wkleję fotki i powiem ile będzie kosztowała.

Skąd ,będziesz montował do siebie rozwiń temat , w USA wydaje mi się , że nie było by z tym problemu.[br]Dopisany: 16 Styczeń 2009, 10:40_________________________________________________

na allegro kiedyś widziałem

Opublikowano

Skąd ,będziesz montował do siebie rozwiń temat , w USA wydaje mi się , że nie było by z tym problemu.

Trwają pracę nad prototypem :decayed:

Opublikowano

Czy to ta sama firma , która oferowała się , że zrobi carbonową maskę do b6 w dobrych pieniądzach???

Już nie moge się doczekać.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...