LogiCC Opublikowano 14 Czerwca 2017 Opublikowano 14 Czerwca 2017 Witam szukam nowej klapy do polifta w nadwoziu sedan, ponieważ moja rdzewieje. Znajduje dużo klap z 95-98 i zastanawiam się czy będzie to pasowało bez większych problemów do 99r ?
Trzesio Opublikowano 15 Czerwca 2017 Opublikowano 15 Czerwca 2017 sama blacha oczywiście, ale sterowanie zamkiem jest już inne
LogiCC Opublikowano 15 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 15 Czerwca 2017 Skoro sama blacha pasuje czy dałoby się bez problemu przerzucić osprzęt z tapicerką do blachy z przed liftingu ? Sterowanie zamkiem zmieniło się po I lifcie czy drugim ? I ostatnie pytanie czy gdybym znalazł klapę bagażnika właśnie z nowym sterowaniem czyli po lifcie to by była ona Plug & Play ?
LogiCC Opublikowano 18 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2017 Odświeżę, bo zależy mi na tym czy klapa po lifcie będzie Plug & Play z b5 99r. ?
bialy986 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Opublikowano 18 Czerwca 2017 Może ten link coś pomoże https://a4-klub.pl/topic/207251-klapa-tylna-i-zderzak-poliftowy-do-przedlifta/#entry4016821Wysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka
Kebson Opublikowano 27 Października 2017 Opublikowano 27 Października 2017 Klapa z polifta różni się m.in innym mocowaniem blendy podświetlającej rejestrację, na pewno elektronika jest inna. Pewnie trzeba przerabiać kostki od elektryki. Nie daj się zwieść, że to to samo auto z drobnymi zmianami. Ja chciałem kupić kiedyś lampki podświetlające rejestrację. Dobrze, że sprawdziłem bo bym się naciął, gdyż w tym aspekcie rożni się wszystko.
Rekomendowane odpowiedzi