PiotrGD Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Witam mam kolejny problem trochę dziwny, bo co chwile cos mi piszczy –wydaje taki dźwięk jak by budzik czy jakiś alarm od piekarnika takie piszczenie nie ma znaczenia czy jadę czy samochód stoi z kluczkami czy bez wydaje się jak by to było przy liczniku, ale sam nie wiem strasznie to drażni co to jest i jak to wyłączyć???
Wąski Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 Myślę ze udaj się do elektryka, ja Ty nie jesteś wstanie tego określić to jak my to mamy zrobić....na odległość.Może być naprawdę dużo rzeczy
krzyniek Opublikowano 16 Stycznia 2009 Opublikowano 16 Stycznia 2009 jak przy liczniku to może "brzęczyk" się zrypał
PiotrGD Opublikowano 17 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 17 Stycznia 2009 elektryk tez nie ma pojencia myslałem ze ktos miał podobny problem
mroova81 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Tej, a Fisa masz? Jak to, to działa Ci przy nim podświetlanie?? Chodzi mi o całość, bo on na 3 części jest dzielony... Może próbuje Ci coś powiedziec?
Rekomendowane odpowiedzi