BlackHazelAudi Opublikowano 2 Lipca 2020 Autor Opublikowano 2 Lipca 2020 Update Udało sie dorwać klapę Usa niestety blenda wymagała pospawania. Spoiler Dodatkowo na czas poszukiwania rnse lub androida wpadła ramka 1/2din i prezetuje się to tak: Spoiler Dorwałem też rarytas do sedana mianowicie siatki do szyb trójkątów. Spoiler Wahacze zaczeły juz pukać to postanowiłem wymienić zawias na MasterSport poprzednie wahacze były juz dość mocno zmeczone i wybite więc komfort jazdy się poprawił. Do pełni szczęścia wpadły nowe amorki 1BE Sachs stare juz miały okolo 40% amortyzowania Spoiler 00 Wpadły też kubełki do auta przesiadka z klasycznych placków na duży plus. A także kanapa Recaro we wzorze kubełków Spoiler Niedawno dorwałem tlumik końcowy Remusa Spoiler Wpadła także dokładka PDC. Szukam jeszcze wiązki od Modułu do wstecznego ale myślę ze znajdę dość szybko. Gdyby ktoś miał taka wiązkę na sprzedaż do tego modułu to chętnie odczytam oferty :-) Spoiler i na sam koniec wpadła wlepa pod szybę przednią Walczę jeszcze ze spasowaniem przedniego zderzaka ale wydaje mi się ze bez rezania błotników się nie obędzie. 1
BlackHazelAudi Opublikowano 24 Lutego Autor Opublikowano 24 Lutego (edytowane) Update Sporo czasu mnie tu nie było ale mody w audi nie ustały 2020 - od lipca do końca roku auto jeździło bez dodatkowych modyfikacji 2021 Lalka zaliczyła kilka zlotów i doczekała się wymiany tłumika gdyż stary przerdzewiał i dosłownie odpadł -Montaż tłumika Remus Następnie dosłownie stopiła się wiązka w klapie cała po montażu ledów które były dedykowane do avanta ale po przypiłowaniu lekko pasowały w ori oprawki do sedana ale niestety nie nacieszyłem się nimi zbyt długo. Musiałem trafić jakąś trefną partie i wiązka w klapie jak i bezpiecznik poszła z dymem wypalając gniazdo w skrzynce bezpieczników. Żeby tego było mało oberwało się również akumulatorowi co zrobiło ogromną rzeźnie w komorze Aku wymieniłem, podstawę wypiaskowałem i pomalowałem na nowo oraz oczyściłem komore z wylanego kwasu z aku z dobrych nowin dorwałem ori blendę usa na przedni zderzak poliftowy europejski w połowie roku jakoś Lipiec/Sierpień miała miejsce też sytuacja z awaria alternatora na trasie. Dobrze że znajoma do której jechaliśmy miała zaufanego mechanika który mi uratował skóre (200km od domu byłem) 2022 Ten rok nie zaczął się dobrze Styczeń 2022 Audi dostała strzała na szczęście nie z mojej winy ale auto poskładałem do kupy dopiero w połowie lutego Poszukiwania maski w okolicy Wrocławia ze względu na gabaryt były bardzo ciężkie ale udało się dorwać maske i auto trafiło do dobrego blacharza. Z racji że maska i tak była do malowania oddałem też klapę usa do malowania (już dawno miałem to zrobić ale ta kolizja zmotywowała mnie do odbudowy ) Klapę montowałem sam gdyż musiałem pierw przerobić instalację w klapie pod lampki z blendy usa oraz zaadaptować mikrostyki do klapy Na zdjęciu klapa nie była jeszcze dobrze wyregulowana ale kilka minut później spasy wyszły pięknie Z tą tablicą auto naprawde ładnie wyglądało Następnie wpadła ori tylna półka z roletą a na przód wpadło radio na androidzie 2din po odebraniu z WK kwadratowej tablicy "zamontowałem" ją na auto 🤣 Wygląda to strasznie wpadła też osłona vr5 z passata b5 oraz zlikwidowałem dziurę po wlewie od gazu.Później poprawiłem tył i kupiłem ramke pod kwadratową tablice i prezentowało się to tak Audi uczestniczyło na kilku zlotach w tym na łódzkie zloty audi 2022 razem z paczką znajomych z Wrocławia reprezentując naszą nowo utworzoną grupę Audi Team Wrocław Pojawialiśmy się wszelakich zlotach i spotach i zaczeliśmy rozwijać nasza grupę 2023 W maju zrobiliśmy 1 urodziny ATW i byliśmy pod wielkim wrażeniem że do tak małej grupy zjawi się aż tylu audiholików naliczyliśmy około 100aut a pod wieczór razem z Kumplem odpaliliśmy ledy i zrobiliśmy show (Pierw miałem tylko ja założyć ledy ale na chwile przed urodzinami kumpel poprosił ,mnie bym też mu zamontował ledy ) W sierpniu był nasz ostatni spot wydany przez ATW a także w sierpniu kumpel któremu zakładałem ledy zrobił mi na aucie ONE STEPA jęcia może tego nie oddają ale efekt polerki mnie zwalił z nóg Na ten moment auto jeździ trzyma się kupy i czeka na kolejne moje pomysły Edytowane 24 Lutego przez BlackHazelAudi
Rekomendowane odpowiedzi