Woltf112 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Mam problem z lewym xenonem, dzisiaj wyskoczył błąd spalonej żarówki. Lampa nie świeci, gdy wyłącze i włączę światła to chwilę działa i gaśnie. Co może być przyczyną? Wyłącze zapłon to przez chwilę nie ma błędu, ale gdy zgaśnie lampa to po chwili wyskakuje błąd.
komoornik Opublikowano 19 Czerwca 2017 Opublikowano 19 Czerwca 2017 Prawdopodobnie żarnik, ale w ramach testu zamień je stronami.
Zbig208 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zarnik na 100% do wymiany - klasyczne objawy.
AudiPL Opublikowano 22 Czerwca 2017 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Dnia 19.06.2017 o 22:21, Woltf112 napisał: Mam problem z lewym xenonem, dzisiaj wyskoczył błąd spalonej żarówki. Lampa nie świeci, gdy wyłącze i włączę światła to chwilę działa i gaśnie. Co może być przyczyną? Wyłącze zapłon to przez chwilę nie ma błędu, ale gdy zgaśnie lampa to po chwili wyskakuje błąd. Mam to samo, jak u Ciebie się skończyło? Wymiana żarnika?
matisstz Opublikowano 2 Lipca 2017 Opublikowano 2 Lipca 2017 u Mnie było podobnie jeździłem tak jeszcze chwilę z braku czasu i żarnik całkowicie się wypalił i świecił na różowo przez chwilę po czym gasł. Wymiana żarników czeka Cię powoli
Rekomendowane odpowiedzi