Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7]Avant 2.0 TDI Quattro BPW GTB2060VKLR_CNC/DP3/2??KM/??0NM/AluDTM+A5/-40/BilsteinB8/345m-330mm/vFiz ( ͡º ͜ʖ͡º)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
2 godziny temu, Adam87 napisał:

Jakieś plany na następne autko???

Godzinę temu, MaTeo85 napisał:

widziałem na FB że znalazł się kupiec wiec chyba coś nowego wpadnie niedługo? :)

Ciężki temat, mam różne koncepcje...

Miało być coś wyższego a'la suvovego, bo mały golden niedawno przyszedł na świat...

Ale... Q5 przedliftowa wyglada dla mnie slabo z uwagi na swiatla, a w moim budzecie (70k) polift to byłby tylko jakiś biedny 2.0 a obawwiam sie po przesiadce z rakiety do 2.0 w budzie Q5 moglo by byc mega rozczarowanie...
Myslalem jeszcze o Volvo XC60 D5 ale ten środek jakis taki dziadkowy podobnie jak i cała linia...

Ostatnio na celowniku był Passat B8 BiTDI, jednak tych bezwypadkowych BiTDI jest mało...
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-zweryfikowany-bi-turbo-240ps-dsg-carat-kamera-virtual-bezwypadkowy-ID6DOb3q.html
Tego chciałem oglądać, ale drzwi mial przednie malowane, i tylne cieniowane i już czar troche prysł, wiem ze wybrzydzam ale chcialbym 100% ori lakier.

Moze A6 C7, moze jakis Passat B8 BiTDI... choc jakby i jakas piękna A4 B8 wpadła to też by człowiek rozważył.

Opublikowano
  • Autor

PS po aucie została mi taka osłona

Gdyby ktoś był zainteresowany oddam za 200 zł + KW.

Osłona sprzedana

Edytowane przez golden87

Opublikowano
Godzinę temu, golden87 napisał:

Ciężki temat, mam różne koncepcje...

Miało być coś wyższego a'la suvovego, bo mały golden niedawno przyszedł na świat...

Ale... Q5 przedliftowa wyglada dla mnie slabo z uwagi na swiatla, a w moim budzecie (70k) polift to byłby tylko jakiś biedny 2.0 a obawwiam sie po przesiadce z rakiety do 2.0 w budzie Q5 moglo by byc mega rozczarowanie...
Myslalem jeszcze o Volvo XC60 D5 ale ten środek jakis taki dziadkowy podobnie jak i cała linia...

Ostatnio na celowniku był Passat B8 BiTDI, jednak tych bezwypadkowych BiTDI jest mało...
https://www.otomoto.pl/oferta/volkswagen-passat-zweryfikowany-bi-turbo-240ps-dsg-carat-kamera-virtual-bezwypadkowy-ID6DOb3q.html
Tego chciałem oglądać, ale drzwi mial przednie malowane, i tylne cieniowane i już czar troche prysł, wiem ze wybrzydzam ale chcialbym 100% ori lakier.

Moze A6 C7, moze jakis Passat B8 BiTDI... choc jakby i jakas piękna A4 B8 wpadła to też by człowiek rozważył.

Polecam C7 ? 3.0 tdi 245 kupisz już do 70k, bo sam miałem podobny budżet po sprzedaży B7 ☺ co prawda moja bez sline, ale środek i wyposażenie może być już fajne ?

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano
  • Autor

Część znajomych już pewnie zauważyła... w połowie maja moja Audiczka zmieniła własciela.
Także temat można zamknąć.

Sądzę że trafiła w dobre ręce i będzie dbana i cieszyła właściciela.

Ja zmieniłem B7.... na B8... co prawda nie Audi a Passat, ale nie szło kupić C7 z odpowiednim silnikiem i wyposażeniem więc trafiło na Passserattiego.

2.0 BiTDI Highline, R-line... ;-) Także jest całkiem spoko.

206058742_1207275756397912_6108874777243484930_n[1].jpg

pass2.jpg

Opublikowano
3 godziny temu, golden87 napisał:

Część znajomych już pewnie zauważyła... w połowie maja moja Audiczka zmieniła własciela.
Także temat można zamknąć.

Sądzę że trafiła w dobre ręce i będzie dbana i cieszyła właściciela.

Ja zmieniłem B7.... na B8... co prawda nie Audi a Passat, ale nie szło kupić C7 z odpowiednim silnikiem i wyposażeniem więc trafiło na Passserattiego.

2.0 BiTDI Highline, R-line... ;-) Także jest całkiem spoko.

206058742_1207275756397912_6108874777243484930_n[1].jpg

pass2.jpg

Graty zakupu :thumbup1:

Ile tam kuców masz? Rozumiem ze 4motion?

Opublikowano
  • Autor
10 minut temu, johnnythebest napisał:

Ile tam kuców masz? Rozumiem ze 4motion?

BiTDI był tylko z 4motion... :-) Seria 240 km/500nm.