Opublikowano 22 Listopada 20196 l 7 minut temu, kamil-vag napisał: Daniel, super fach w ręku ?? @golden87, czy po montażu większego kolektora znowu coś tam będzie trzeba dostroić? Można lekko więcej podlać gdyż egt i zadymienie trochę spadnie ?
Opublikowano 14 Grudnia 20196 l Autor Wczoraj był pracowity dzień... Wpadł kolektor z klapą gaszącą..., i kurde mięciutko auto gaśnie, a nie połowa myslala ze to dwumas już cyka: Polecam produkty by DanMod, mimo że zdalnie pasowanie, wszystko siadlo idealnie ShortShifterek z AliExpress i "łapacz much" od ECS tunning: I mnie wszystkie graty które miałem do założenia... Zostały założone a jak u Was? Sądząc po tracking jesscze coś do świąt powinno wpasc
Opublikowano 14 Grudnia 20196 l Golden87, Ładna robota ? Btw. Podrzuć pls namiar na ten shortshifter. Pozdrawiam ?
Opublikowano 14 Grudnia 20196 l Autor 1 godzinę temu, black4 napisał: Golden87, Ładna robota ? Btw. Podrzuć pls namiar na ten shortshifter. Pozdrawiam ? Krótkie, szybkie, zmiany biegów dźwignia zmiany biegów dla Audi A4 01 03 S4 EP PDG5304A4 w Koła zębate od Samochody i motocykle na AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com 4 godziny temu, KoJ@K napisał: Jak wrażenia z szort szifterka ? Do B8 widziałeś może ? Wrazenia są spoko, sporo zmniejszyl się skok między biegami, ale gałka nie jest sporo krótsza i nie wygląda śmiesznie. U mnie cała kaseta jest przesunieta lekko w prawo i w sumie wszystkie biegi na gałce są lekko w prawo ale mi to nie przeszkadza, możę jeszcze powalcze zeby idealnie wycentrować hehe Niestety do B8 nie widziałem. tzn nie na AliExpress, są inne w kosmicznych cenach
Opublikowano 14 Grudnia 20196 l Walcz z ustawieniem i będzie cacy igła. U siebie po wymianie zestawu naprawczego ustawiałem 4 razy, mimo tego że miałem dobrze ustawione, ale wiedziałem że będzie idealnie więc się tak bawiłem
Opublikowano 14 Grudnia 20196 l Autor 8 minut temu, kamil-vag napisał: Racja, racja ja też robiłem kilka prób, aż w końcu jest idealnie. To pozostaje powalczyc, choc i tak jesst całkikem spoko [jeśli chodzi o długość ruchu] To tak to mniej wiecej teraz wyglada: video-1576329530.mp4
Opublikowano 28 Grudnia 20196 l Autor Ostatnie mody w tym roku... obudowy lusterek S4 =) Nie obyło się bez jednego faila ... (probowalem wyciagnac wklad wkladajac sruboket od prawej strony.... jednego potem zostałem pouczony, ze najlepiej wkkladac z góry lub dołu, mniej więcej na środku szerokośći wtedy naprężenia bedą najmniejsze... hehe.. Mimo wszystko jako że długo bym nie wytrzymał, dziś juz zafixowane
Opublikowano 28 Grudnia 20196 l Lusterka od esy fajna sprawa, przy demontażu wkładu podnieść maksymalnie do góry i od dołu rękami chwycić i do siebie sprzętem ciężkim zawsze ryzyko
Opublikowano 28 Grudnia 20196 l Autor 5 godzin temu, tomekhxc napisał: Lusterka od esy fajna sprawa, przy demontażu wkładu podnieść maksymalnie do góry i od dołu rękami chwycić i do siebie sprzętem ciężkim zawsze ryzyko 27 minut temu, KoJ@K napisał: Też tak raz zakończyłem wyjmowanie wkładu zimą Miły Pan od którego kupowałem wkłady, zdradził mi podobny sposób jak ten o których pisał Tomek, z tą różnica że używał tych plastikowych wyjmaków, ale moim błędem był atak od boku a nie od dołu i środka... ;-) No cóż, jak to mówią, dobrze ze to nie fotochrom był bo byłby dopiero
Opublikowano 14 Marca 20215 l Autor Auto na bieżąco serwisowane, z uwagi na urodzenie syna mody trochę sie zatrzymały Ale w między czasie wpadłą nowa pokrywa zaworów, nowa poduszka silnika a tak to codzienna obsługa, zmiana oleju i filtrów Gdyby ktoś by zaintersowany zakupem zapraszam do kontaktu.
Opublikowano 9 Kwietnia 20215 l Autor Zapraszam do zakupu mojej srebrnej strzały :-) Zaktualizowałem cenę, i gwarantuje ze pierwsza osoba która przyjedzie objerzeć odjedzie tym autem
Opublikowano 26 Kwietnia 20215 l Autor Nikt nie ma ochoty na mocnego Diesla? Wszystko zrobione z głową i zapasem. Mysle ze dla ogarniętego forumowicza mogłbym zrobić dobrą cene :-) Oglądała jedna osoba, i w sumie niczego złego nie znalazła o czym informowałem, ale chciała mnie Przejanuszować z ceną :-) Pozdrawiam i zapraszam.
Opublikowano 16 Maja 20215 l widziałem na FB że znalazł się kupiec wiec chyba coś nowego wpadnie niedługo?