Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7]Avant 2.0 TDI Quattro BPW GTB2060VKLR_CNC/DP3/2??KM/??0NM/AluDTM+A5/-40/BilsteinB8/345m-330mm/vFiz ( ͡º ͜ʖ͡º)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Wyglada na to, że to już finalna korekta :)

Teraz tylko shamowac :)

Opublikowano

Jaka finalna nie myślisz o moich HF100? ?

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, kamil-vag napisał:

No jest dojebanie Ci powiem... ? ?? 

W końcu jest tak jak powinno być  ? ale zawsze może być lepiej ?

Niech przypadkiem nikt się nie czai na Firady 100 od kolegi @DanielMod bo jak już dojrzeje do HF160, to może 100-tki tu zagoszczą :D

Opublikowano
  • Autor

EDIT. To było finalnie na ten setup ?

Opublikowano
2 minuty temu, golden87 napisał:

W końcu jest tak jak powinno być  ? ale zawsze może być lepiej ?

Niech przypadkiem nikt się nie czai na Firady 100 od kolegi @DanielMod bo jak już dojrzeje do HF160, to może 100-tki tu zagoszczą :D

Noo już lepiej myślisz ? finalna korekta będzie jak wlejemy tyle ropki że zamkniesz egt na bezpieczne 960 stopni przy odcince 4 biegu przy logach ?

• 3 miesiące temu...
Opublikowano
  • Autor

No i siedzą czterotloki :)

Stare s4 są w świetnym stanie i idą na sell. Podejda do b5 na szerokiej zwrotnicy jakby co

IMG_20190809_100509.jpg

IMG_20190809_100500.jpg

IMG_20190809_105840.jpg

IMG_20190809_105301.jpg

na razie docieranie po miescie, z uwagi na inny przewod, musialem uzyc zwyklego elastyka a tam mialem oplot... mysle ze pelna skale porownania bede mial po zalozeniu oplotu i tu ktory mam zamiar zamowic ^^ :) 

Przez weekend sie dotrze ^^

Opublikowano

Jest kawał zacisku, różnica  powinna być, mogłeś jeszcze rzucić foto jak z kołem się to prezentuje ;)

Opublikowano

No piękny zacisk?

Opublikowano

Robi robotę ten zacisk.

Opublikowano

Ciekawe z kim była konsultacja w tym temacie ? zaczęło się od pomysłu na 2 tłok z A8 D3 i tak od siebie powiedziałem aa daj Q5 tarcze zostaną to kupił XD ale u mnie to nie wejdzie majster..  Trzeba upolować TT RS ?

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, DanielMod napisał:

Ciekawe z kim była konsultacja w tym temacie ? zaczęło się od pomysłu na 2 tłok z A8 D3 i tak od siebie powiedziałem aa daj Q5 tarcze zostaną to kupił XD ale u mnie to nie wejdzie majster..  Trzeba upolować TT RS ?

Tak to jest właśnie koledzy jak zadługo z DanModem pogadacie...

Skończycie z jakims HF100-tkami, FMIC wielkosci grilla, i heblami wielkosci felgi... ?

No co zrobić, taka choroba :D

Opublikowano
17 minut temu, golden87 napisał:

FMIC wielkosci grilla, i heblami wielkosci felgi... ?

? ? ?

Opublikowano
  • Autor
19 godzin temu, kamil-vag napisał:

Jest kawał zacisku, różnica  powinna być, mogłeś jeszcze rzucić foto jak z kołem się to prezentuje ;)

Dzis może jakoś felgi umyje, bo takie zawalone od pyłu z klockow byly że az wstyd było wrzucać.

Opublikowano
24 minuty temu, golden87 napisał:

Tak to jest właśnie koledzy jak zadługo z DanModem pogadacie...

Skończycie z jakims HF100-tkami, FMIC wielkosci grilla, i heblami wielkosci felgi... ?

No co zrobić, taka choroba :D

No przyznam się że naprowadzam często na dobrą drogę a bo HF50 starczy może ładować setki i będzie na małych czasach ? Ok przekonałeś robię HF100 xd i tak to wygląda często haha 

Opublikowano

Udało się ustawić w vfiz'ie prędkość wskazówek przy teście? Bo widziałem Twoje pytanie na stronie qmatis.

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, lewiatan1989 napisał:

Udało się ustawić w vfiz'ie prędkość wskazówek przy teście? Bo widziałem Twoje pytanie na stronie qmatis.

Niestety nie udalo mi sie rowno ustawic... kiedys juz raz mialem prawie idealnie, ale nie zapisałem nastawów i d*pa...
Troche Mario moglby bardziej supportowac...

Opublikowano
2 minuty temu, golden87 napisał:

Niestety nie udalo mi sie rowno ustawic... kiedys juz raz mialem prawie idealnie, ale nie zapisałem nastawów i d*pa...
Troche Mario moglby bardziej supportowac...

Nie wiem czy przy 1.9 jest to samo ale u mnie jest dość równo ustawione to mogę zrobić Ci foty ustawień. 

To prawda ja na aktualizację dość długo czekałem - dopiero kontakt telefoniczny pomógł ?

Edytowane przez lewiatan1989

Opublikowano
  • Autor
Teraz, lewiatan1989 napisał:

Nie wiem czy przy 1.9 jest to samo ale u mnie jest dość równo ustawione to mogę zrobić Ci foty ustawień. 

Cyknij potem, chetnie przetestuje, 1.9 i 2.0 maja ten sam obrotomierz, wiec powinno byc malina :)

Opublikowano

Ja u siebie robiłem metoda prób i błędów. Wpisywałem wartości i patrzyłem.