Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[B7]Avant 2.0 TDI Quattro BPW GTB2060VKLR_CNC/DP3/2??KM/??0NM/AluDTM+A5/-40/BilsteinB8/345m-330mm/vFiz ( ͡º ͜ʖ͡º)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny mod, czekam na finał prac i efekty. :drinks:

Opublikowano
4 godziny temu, golden87 napisał:

A no i wielkie podziękowania dla kolegi @danielstol w temacie przecierania szlaku SWAPu i wielu rad itd :D

Zawsze służę pomocą :D 

Opublikowano
  • Autor

Takie tam na szybko, nie zadne v-maxy ani przyspieszenia a raczej przelozenie 6-ego biegu :D

Opublikowano

Czyli wychodzi na to, że przełożenia są podobne, albo i takie same jak w HCK. Zaraz się kiwne to może coś sprawdze/nagram. Filmik cały nagrany na szóstym biegu ma się rozumieć ?

Opublikowano
  • Autor
3 godziny temu, KoJ@K napisał:

Czyli wychodzi na to, że przełożenia są podobne, albo i takie same jak w HCK. Zaraz się kiwne to może coś sprawdze/nagram. Filmik cały nagrany na szóstym biegu ma się rozumieć ?

Tak 6, postaram sie jakos wyjechac na dwupasmowke, i nagrac dla potomnych pelny filmik, ale na razie czasu nie bylo ?

Opublikowano

U mnie tak to wygląda na skrzyni HCK:

Opublikowano

witaj kolego golden87   mam pytanie odnośnie licznika w jaki sposób ogarnąłeś dodatkowe wskazania na fisie ? czy to jakiś osobny licznik czy moduł jest za to odpowiedzialny 

Opublikowano
  • Autor
7 godzin temu, KoJ@K napisał:

Spróbuje zrobić tez takie porownanie w wiekszej skali predkosci u mnie na 6

17 minut temu, 18Ziomus18 napisał:

witaj kolego golden87   mam pytanie odnośnie licznika w jaki sposób ogarnąłeś dodatkowe wskazania na fisie ? czy to jakiś osobny licznik czy moduł jest za to odpowiedzialny 

https://www.qmatis.com/pl/shop/product/1-vfiz-for-audi

Opublikowano
  • Autor
20 godzin temu, KoJ@K napisał:

Ogolnie, ale tak mysle Twoja skrzynia jest z oski, chetnie bym porownal przelozenia z BRD ale z Q :D

W miedyz czasie majfriendy przyslaly kolejny puzzel ;)

image.png

Opublikowano

Z kamerki jesteś zadowolony ? Też chyba ją sobie sprawię ?

Opublikowano
  • Autor
4 godziny temu, boguc napisał:

Z kamerki jesteś zadowolony ? Też chyba ją sobie sprawię ?

Jestem, na szczescie nie byla mi jeszcze potrzebna ( w sensie nagranie w sytuacji krzysowej ) ale jest...

Mała, tania, fajnie pasuje do tapicerki s-line, jak sie ja dobrze zamontuje to prawie w oczy sie nie rzuca :) A jakość wg. mnie jest wystarczajaca.

Tutaj masz jeszcze filmik podczas pochmurnego dnia:

Opublikowano

A jak z tym dzieleniem nagrań? Da się ustawić nagrania jedno, dwu lub trzy minutowe?

Opublikowano
  • Autor
8 minut temu, jolley napisał:

A jak z tym dzieleniem nagrań? Da się ustawić nagrania jedno, dwu lub trzy minutowe?

nagrywa w petli w minutowych plikach [i tego chyba nie mozna zmienic], wkladasz karte SD, a potem laczysz sie Wi-Fi do niej tel z android lub iphone, przegladasz se pliki [z podgladem], i pobierasz na telefon co chcesz, mi sie wydaje ze to wygodne, a potem w razie co polaczyc takie kilka nagrac w jeden plik to juz pikus.

tak wyglada polaczenie mniej wiecej

Ogolnie z tych tanich kamerek w okolicach 120-130 zl jest bezkonkurencyjna bo robilem rozenznanie :D

Edytowane przez golden87

Opublikowano

Faktycznie spoko to wygląda w tej kasie. A da się zrobić coś takiego żeby dany filmik nie został nadpisany? Bo czytałem gdzieś na grupie że niby wciskasz coś tam i dwie minuty przed wciśnięciem i 2 min po filmik nie będzie nadpisany ? wersji PRO z wyświetlaczem nie brałeś pod uwagę ? ? i jeszcze czy wybudza się w trybie parkingowym jak ktoś przywali w auto np ? ?

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, boguc napisał:

Faktycznie spoko to wygląda w tej kasie. A da się zrobić coś takiego żeby dany filmik nie został nadpisany? Bo czytałem gdzieś na grupie że niby wciskasz coś tam i dwie minuty przed wciśnięciem i 2 min po filmik nie będzie nadpisany ? wersji PRO z wyświetlaczem nie brałeś pod uwagę ? ? i jeszcze czy wybudza się w trybie parkingowym jak ktoś przywali w auto np ? ?

Nie wybudza sie, bo mam ja podlaczona po zaplonie, wiec wlacza sie w momencie odpalania.

Wersji PRO nie brałem pod uwagę, bo w momencie jej zamawianie nie było jeszcze o niej słychac.
Jesli chodzi o drozsze kamerki to mega polecana jest Viofo A119 i A129.

Ogolnie taki minutowy filimik ma okolo ~100 mb, karte mam 32 GB, wiec zanim sie nadpisze... masz jakies ~300 minut.

Opublikowano

Jak wygląda nagrywanie w nocy przy słabym oświetleniu ?

Opublikowano
13 minut temu, golden87 napisał:

Jesli chodzi o drozsze kamerki to mega polecana jest Viofo A119 i A129.

Mam u siebie Viofo A129 Duo i jestem bardzo zadowolony ;)

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Dareq73 napisał:

Jak wygląda nagrywanie w nocy przy słabym oświetleniu ?

Cofnij sie strone lub dwie, jest filmik wrzucony.

Opublikowano

Mam tą samą kamerke, w tej cenie jest jak najbardziej OK. Od siebie - polecam

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

No i dobra, etap SWAP skrzyni z 3.0 TDI mozną finalnie udać

ZAKOŃCZONY Z SUKCESEM. ???

Wybierak w idealnym stanie rowniez na miejscu, biegi wchodza jak wczesniej czyli idealnie ?

Wzmocniony dwumas na miejscu daje rade :D

Takie krótki filmik bez spiny jak to jedzie teraz oooo

https://www.facebook.com/a4b7golden87/videos/334838077126998/

Dodatkowo w miedzy czasie wpadly kolejne małe graty do modów...

Nowa 13 rzędowa chłodnica oleju, i podstaweczka FOCALa (dzięki @Blachu ;) na razie poczekaja jeszcze troche na montaż.

W między czasie trwają pewnie ustalenia z @rs dziadek także będzie ciekawie :D
image.thumb.png.5bd2b3011aec29d48b9e368d4b3884b1.png