romeek84 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 Witam. Mam audi A4 avant 2000rocznik(kombi) 1,9Tdi. Mam problem. Może mi ktoś napisać jak wymienić żarówkę migacza przedniego od strony pasażera?? Z góry dziękuje.
mcm Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 jeśli mówisz o kierunku w błotniku to po prostu podważasz cienkim wkrętakiem i wyjmujesz cały kierunek pożniej wymieniasz zaróweczkę wyciągając ją z oprawą chyba wchodzi tam wsuwka W5W
krzyniek Opublikowano 17 Stycznia 2009 Opublikowano 17 Stycznia 2009 a jeśli o kierunku w lampie to musisz wykręcić całą lampę
romeek84 Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 18 Stycznia 2009 Chodzi o przednia lampę.A jak ją wyciągnąć?Odkręciłem dwie górne śruby i lampa nie schodzi.Są tam jakieś zatrzaski czy jeszcze jakieś śruby?Jak tak to gdzie?
_Solar_ Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 musisz troszke pokombinowac bo te lampy cieżko schodza i trzymaja sie jeszcze na takim jednym zaczepie. Podaje przykladowa lampe i ozanczyłem ten zaczep :
mcm Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja odkręciłem tylko dwie śruby z góry i wysunąłem lampę z błotnika i bez wyjmowania wymieniłem żarówkę
krzyniek Opublikowano 18 Stycznia 2009 Opublikowano 18 Stycznia 2009 ja jak swoją lampę wyjmowałem to odkręcałem jeszcze trzecią śrubę wskazaną strzałką i dopiero wtedy się wysunęła
Rekomendowane odpowiedzi