Piotrek5g Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Witam. Od jakiegoś czasu mam problem tego typu że samochód na wolnych obrotach pracuje nie równo( nie zawsze) ale 7/10. A podczas przyspieszani i wyprzedzania gdzie redukuje biegi ( automat) dusi się i strzela z tłumika. Gdy uruchomie klime to juz w ogóle masakra na wolnych obrotach.A jak na postoju włączę klime na maksa to auto gaśnie. Dodam że wymieniłem cewke, świece i przewody. Sprawa ma się zarówno na LPG i na benzynie lecz na LPG jest zdecydowanie gorzej. Proszę o pomoc bo juz nie wiem gdzie szukać przyczyny.
Banan Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Logi byś musiał zrobić - przepływka , korekty , rozrząd Na benzynie po skasowaniu błędów żeby wyzerować korekty Czyli dynamicznie przydałby się 002+033 , 090+093Statycznie 002+033 i wartości z 032 przed skasowaniem i po logoach
Piotrek5g Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Opublikowano 29 Czerwca 2017 Nie wiem tak naprawdę o czym piszesz ? napisz trochę jaśniej nie siedzę w mechanice. Błędów żadnych nie pokazuje po podłączeniu
Banan Opublikowano 29 Czerwca 2017 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zrobić logi tych bloków pomiarowych vagcom/vcds
Bartender Opublikowano 7 Września 2017 Opublikowano 7 Września 2017 Dzięki, sprawdze przewody itp [emoji106]
Piotrek5g Opublikowano 7 Września 2017 Autor Opublikowano 7 Września 2017 Jeśli przewody bd miał ok to cekwa. Mogę Ci sprzedać uzywke bo mam sprawną.
Pietia83 Opublikowano 25 Października 2017 Opublikowano 25 Października 2017 zmienić na pojedyńcze cewki ;-)
Rekomendowane odpowiedzi