Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B8 2.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor

Bylem dzis się dowiedzieć i koszt wymiany z częściami 720€.. Ale dzwoniłem do tego znajomego co pomagał mi kupić to auto i mówił że rozrząd był wymiany i jeszcze mogę na nim przejechać ok 40 tyś k tylko nie jest wymiana wpisana w książkę serwisową.. Więc chyba wymiane w Niemczech sobie odpuszczę i zrobię to w Polsce na urlopie tak dla spokoju.

Opublikowano
  • Autor

Chcę wymienić całe wewnętrzne oświetlenie, kierunkowskazy i wsteczne na ledy.. jakie polecacie żeby nie padły za szybko i żeby nie wyświetlał się błąd.. :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Dziś nadszedł czas wymiany opon na zimowe :)
7636478f03eb126fmed.jpg

Również przy okazji odkręciłem hak :) Poniżej zdjęcia przed i po dla porównania :) (Dolne zdjęcie to jest odbicie lustrzane oryginału dla lepszego porównania :) )
ff4958f70ecb4ec4med.jpg

A tu już oryginał :) Myśle że bez haka auto wygląda dużo lepiej :)
c7ff9786a1d5f174med.jpg

Opublikowano

Te numery to nie z Offenbach

Opublikowano
  • Autor
5 minut temu, elvis7676 napisał:

Te numery to nie z Offenbach

Dokładnie Offenbach :)

Opublikowano

W zeszlym roku bylem tam na montazu tydzien czasu jakos  w lipcu

Opublikowano
  • Autor
6 minut temu, elvis7676 napisał:

W zeszlym roku bylem tam na montazu tydzien czasu jakos  w lipcu

Aa ja tu jestem dopiero od września tamtego roku :)

Opublikowano

Co do DkTronic też odradzam :) Zakładałem tam neony tył jeszcze w 1 b8 koleś swoją drogą na imie ma Janusz :) jest jeszcze Kuba i Damian ten trzeci bardziej w BMW siedzi, ale do rzeczy. Zakodowali mi tak lampy że kierunki działały przez pierwsze pare km potem zaczeły dziać się cuda. Dzwonię do gościa i mówię że to i to a on mi wciska ścieme że jest dobrze zakodowane itp na drugi dzień znowu ponad 100km w obie strony na poprawke. Co prawda poprawił ale mordował się kilka godzin. Ja straciłem tylko cały dzień i benzynę, sle sprzedałem mu 3 komplety nowych neonów hehe :) więc coś tam odrobiłem. Generalnie nie polecam w 1 dzień czekałem na niego ponad godzine bo zaspał ;/ koledzy mówili żę tak ma :) Ja już bym tam nic nie robił u nich.

Opublikowano

Ja od 2003 :)

Opublikowano
  • Autor
3 minuty temu, Gibons napisał:

Co do DkTronic też odradzam :) Zakładałem tam neony tył jeszcze w 1 b8 koleś swoją drogą na imie ma Janusz :) jest jeszcze Kuba i Damian ten trzeci bardziej w BMW siedzi, ale do rzeczy. Zakodowali mi tak lampy że kierunki działały przez pierwsze pare km potem zaczeły dziać się cuda. Dzwonię do gościa i mówię że to i to a on mi wciska ścieme że jest dobrze zakodowane itp na drugi dzień znowu ponad 100km w obie strony na poprawke. Co prawda poprawił ale mordował się kilka godzin. Ja straciłem tylko cały dzień i benzynę, sle sprzedałem mu 3 komplety nowych neonów hehe :) więc coś tam odrobiłem. Generalnie nie polecam w 1 dzień czekałem na niego ponad godzine bo zaspał ;/ koledzy mówili żę tak ma :) Ja już bym tam nic nie robił u nich.

Właśnie już sobie go odpuscilem ;) będę wszystko robił w mototronik w Niedomicach koło Tarnowa :) wiedzą co i jak.. siedzą głównie w vagach i bmw i najważniejsze.. są 30 km ode mnie :D

Opublikowano

Może byś tak sobie wtyczke schował od tego haka? :eusathink:

Opublikowano
  • Autor
44 minuty temu, TOM3K napisał:

Może byś tak sobie wtyczke schował od tego haka? :eusathink:

jak narazie mi nie przeszkadza :)

Opublikowano
17 godzin temu, Rafaello19944 napisał:

Właśnie już sobie go odpuscilem ;) będę wszystko robił w mototronik w Niedomicach koło Tarnowa :) wiedzą co i jak.. siedzą głównie w vagach i bmw i najważniejsze.. są 30 km ode mnie :D

Polecam :thumbup1:

Koleś jest naprawdę kumaty. I nie wypuści Cię z garażu do puki nie będzie wszystko grało jak należy.

Jeździłem do Niego w zeszłym roku jak zmieniałem licznik poliftowy na zdjęcie cp i korektę. 

Wystarczy wejść na jego FB i zobaczyć jakie auta modzi 

https://m.facebook.com/profile.php?id=858259107571627

Dla jasność nie robię mu tu autoreklamy :lol:

Opublikowano
  • Autor
9 minut temu, krystian3769 napisał:

Polecam :thumbup1:

Koleś jest naprawdę kumaty. I nie wypuści Cię z garażu do puki nie będzie wszystko grało jak należy.

Jeździłem do Niego w zeszłym roku jak zmieniałem licznik poliftowy na zdjęcie cp i korektę. 

Wystarczy wejść na jego FB i zobaczyć jakie auta modzi 

https://m.facebook.com/profile.php?id=858259107571627

Dla jasność nie robię mu tu autoreklamy :lol:

Właśnie on jest chyba najbardziej ogarnięty w mojej okolicy :)

W grudniu jadę do niego na wgranie polskiego języka i aktualizacje map :) jak wszystko pójdzie sprawnie to w wakacje będę robił u niego resztę rzeczy :)

Opublikowano

Co ma nie pójść ... :wink:

Aktualizacje mapy i spolszczenie jak byś poczytał to samemu ogarniesz.

Pod warunkiem że masz kabel z programem :decayed:

Opublikowano
  • Autor
15 minut temu, krystian3769 napisał:

Co ma nie pójść ... :wink:

Aktualizacje mapy i spolszczenie jak byś poczytał to samemu ogarniesz.

Pod warunkiem że masz kabel z programem :decayed:

No właśnie nie mam i wole to oddać tym co to ogarniają :) ale też przede wszystkim chcę go tam oddać bo czytałem że można w mmi odblokować jakieś dodatkowe funkcje i właśnie chce się na ten temat u niego dowiedzieć

Opublikowano
  • Autor

A tak wgl to jakie funkcje można odblokować przez vcds? Bo wczoraj się dowiadywalem i przez moje mmi nic nie da sie odblokować tylko właśnie przez vcds

Opublikowano

Tu sobie Kolego poczytaj

Praktycznie bez VCDSa nic nie zrobisz 

Ręcznie możesz kodować w zielonym menu Ale żeby je aktywować też potrzebny jest program :wink:

Opublikowano
  • Autor
Godzinę temu, krystian3769 napisał:

Tu sobie Kolego poczytaj

Praktycznie bez VCDSa nic nie zrobisz 

Ręcznie możesz kodować w zielonym menu Ale żeby je aktywować też potrzebny jest program :wink:

Tylko ze ja mam to male, pomarańczowe mmi i tu też nie za dużo chyba da się zrobić :/

Opublikowano

To masz tam wogóle navi ?