Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Audi A4 B8 2.0 TDI

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
  • Autor
Teraz, krystian3769 napisał:

Chyba Cię poniosło :grin:

Dlaczego???

Opublikowano

:grin: Jak chcesz virtual cockpit to proponuję kupić taki licznik i dorezać do niego b9 

Będzie prościej :wink:

Opublikowano
  • Autor
1 minutę temu, krystian3769 napisał:

:grin: Jak chcesz virtual cockpit to proponuję kupić taki licznik i dorezać do niego b9 

Będzie prościej :wink:

Hah ? ale chyba tyko wymienię na ten z polifta w kolorze żeby był.. ? za jakieś dwa/trzy lata planuje kupić a6 c7 więc nie będę aż tak zdziwiał z b8 ? bede tylko zakładał to co było seryjnie montowane :)

Opublikowano

No ale skąd ten pomysł że można VC do b8 założyć?  

Opublikowano

Z b9 do b8 to raczej już nic nie przeszczepisz.

Opublikowano
  • Autor
Teraz, krystian3769 napisał:

No ale skąd ten pomysł że można VC do b8 założyć?  

Wiesz co gdzieś na Internecie widziałem tak zrobioną b8 ? chyba że to była faktycznie b9 tylko ktoś to podpisał jako b8

Opublikowano

No dysze spryskiwaczy można :decayed:

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, krystian3769 napisał:

No dysze spryskiwaczy można :decayed:

Haha teraz dopiero widzę że to trochę głupi pomysł był???

Opublikowano

Spoko :wink:

Człowiek się całe życie uczy 

...

Opublikowano
  • Autor
38 minut temu, krystian3769 napisał:

Spoko :wink:

Człowiek się całe życie uczy 

...

Dokładnie.. :) w sumie to ja pierwszy raz tak wziąłem się za przerabianie auta więc dopiero poznaję to wszystko ??

Opublikowano

Proponuję Ci w wolnych zimowych wieczorach zacząć od przeczytania całego tematu WRCLaguna  (Grześka). I pewnie po tym uzyskasz wiele odpowiedzi na nurtujące Cię pytania :wink:

Edytowane przez krystian3769

Opublikowano
  • Autor
18 minut temu, krystian3769 napisał:

Proponuję Ci w wolnych zimowych wieczorach zacząć od przeczytania całego tematu WRCLaguna  (Grześka). I pewnie po tym uzyskasz wiele odpowiedzi na nurtujące Cię pytania :wink:

Chyba już wszystko od niego przeczytałem i wczoraj też sporo się u niego dowiedziałem ??

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj trasa Polska > Niemcy 1165 km w 10h :) spalanie 6,4l przy prędkości 140 na tempomacie ? już się przyzwyczaiłem do twardego zawieszenia więc jest dobrze ?

A tu takie zdjęcie z wczoraj przed trasą:

4199a50e2a31e57bmed.jpg

Tak wiem.. jeden czujnik parkowania na grilu źle jest założony ponieważ zły był zamówiony i mam dostać dobry pocztą ale po pewnych wydarzeniach sądzę że będę musiał sam go sobie kupić ?

Opublikowano
  • Autor

Wczoraj trasa Polska > Niemcy 1165 km w 10h spalanie 6,4l przy prędkości 140 na tempomacie ? już się przyzwyczaiłem do twardego zawieszenia więc jest dobrze ?

A tu takie zdjęcie z wczoraj przed trasą:

4199a50e2a31e57bmed.jpg

Tak wiem.. jeden czujnik parkowania na grilu źle jest założony ponieważ zły był zamówiony i mam dostać dobry pocztą ale po pewnych wydarzeniach sądzę że będę musiał sam go sobie kupić ?

Opublikowano
  • Autor

Polecacie kogoś do przekładki przodu/tyłu na polifta z małopolski bądź okolicznych województw? :) nabrała mnie znów ochota wymiany i chce to ogarnąć w wakacje :)

Opublikowano
40 minut temu, Rafaello19944 napisał:

Polecacie kogoś do przekładki przodu/tyłu na polifta z małopolski bądź okolicznych województw? :) nabrała mnie znów ochota wymiany i chce to ogarnąć w wakacje :)

Sam dasz radę;)

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, damian19886 napisał:

Sam dasz radę;)

Raczej z samą przekładką dam radę :) bardziej mi chodzi o kodowanie nowych lamp :)

Opublikowano

Sama przekładka nie jest skomplikowana , dzień max dwa , ale trzeba się do niej przygotować . Musisz pomału kompletować graty tzn. kupić przód , maskę, błotniki zderzak lampy. Obecnie bardzo trudno kupić w kolor , ale może się udać . Często sprzedawcy mówią że części są w kolor , a tak naprawdę są porysowane , albo mają pełno odprysków i tak naprawdę trzeba je malować. Jak sobie będziesz sam pomału części ogarniał to dużo kasy zaoszczędzisz . Zlecisz jakiejś firmie to Cię pewnie tak skroją że lepiej zmienić całe auto na lifta .Jak części ogarniesz to zawsze Ci ktoś pomoże to zamontować . Piny kostki do lamp , mogę pomóc . A kodowanie do WRC . 

Opublikowano
  • Autor
2 minuty temu, mariusz36 napisał:

Sama przekładka nie jest skomplikowana , dzień max dwa , ale trzeba się do niej przygotować . Musisz pomału kompletować graty tzn. kupić przód , maskę, błotniki zderzak lampy. Obecnie bardzo trudno kupić w kolor , ale może się udać . Często sprzedawcy mówią że części są w kolor , a tak naprawdę są porysowane , albo mają pełno odprysków i tak naprawdę trzeba je malować. Jak sobie będziesz sam pomału części ogarniał to dużo kasy zaoszczędzisz . Zlecisz jakiejś firmie to Cię pewnie tak skroją że lepiej zmienić całe auto na lifta .Jak części ogarniesz to zawsze Ci ktoś pomoże to zamontować . Piny kostki do lamp , mogę pomóc . A kodowanie do WRC . 

No właśnie chyba będę robił tak jak Ty piszesz :) powoli do wakacji wszystko zbiore na przód i tył :) a co do kodowania to raczej już będę omijać WRC po ostatnich wydarzeniach.. :) choć miałem u niego wszystko robić w aucie.. cóż.. ktoś inny zarobi?

Opublikowano
7 minut temu, Rafaello19944 napisał:

a co do kodowania to raczej już będę omijać WRC po ostatnich wydarzeniach.. :)

????