MAx 0 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Tu piszemy co czujemy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 wrazenia - niezapomniane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 tylko przyjezdzac :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 i nie brac sprzetow narciarskich bo snieg to tylko na zdjeciach jest Link to comment Share on other sites More sharing options...
pre_pl 8 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 i nie brac sprzetow narciarskich bo snieg to tylko na zdjeciach jest za to pojawiły się ogórki Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 i nie brac sprzetow narciarskich bo snieg to tylko na zdjeciach jest troszke przesadzasz jak ktos chce jezdzic to ma gdzie jeszcze :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 piotr nawijaj....dzwonilem dzis i mowili ze jedynie slowacja... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 na stożku jeszcze mozna http://stozek.narty.pl/index.php?id=1611 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iverson 1 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Zazdroszczę Wam!! Ja leżę w łóżku i zdycham bo grypa mnie zaatakowała!! tragedia!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Murzyn Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 Hugo zna dobre lekarstwo na grype :twisted: powaznie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Iverson 1 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 No to niech daje przepis!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wihajster 30 Posted March 2, 2007 Share Posted March 2, 2007 herbatka z rumem dobrze działa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 62 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 No to kilka fotek Link to comment Share on other sites More sharing options...
G.ARY 0 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Kurde ale wam zazdroszcze ja niestety nie mogłem jak pech to pech. POZDRAWIAM WSZYSTKICH Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 62 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 eskorta......... Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas-audi 1 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Hehe, no ladnie ladnie, tylko deszczowo :confused: A jak tam ludzie na rynku w szoku ?? :eek: Link to comment Share on other sites More sharing options...
BarthPL 0 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 :eek: Jak dla mnie wrazenia kosmiczne. Az dech zapiera jak patrzy sie na fotki a co dopiero na zywo. Ile jest autek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 47 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bishop9 0 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 mistrzostwo swiata!!! jakieś media są? telewizja, reporterzy z gazet?? :biggrin: pozdro dla wszystkich w Wiśle!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Iceman Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 nikogo niebyło tylko my audi A4 klub :biggrin: :biggrin: :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
bishop9 0 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 szkoda, rzadko sie taka elegancka parada trafia... jak zobaczyłem zdjęcia to aż zawołałem wszystkich w domu, żeby przylookali... naprawdę fajne wrażenie to robi... muszę przyznać, że żałuje, że nie jestem w Wiśle... Link to comment Share on other sites More sharing options...
KICHOL 1 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 No nie mogę a mnie tam nie ma, bracia z Warsaw Team proszę o zdjęcia i filmy dziczyzny :twisted: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cuber 62 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Wiecej fotek zapewne bedzie w Niedzielę wieczorem jak wszyscy dojadą do domków ;-) Zaraz kolejna imprezka sie szykuje, niech załują Wszyscy których tutaj nie ma!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko7 2 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Widze ze zaje**** sie bawicie :smile: zazdroszcze Wam jak cholera :twisted: ...nastepnym razem bede na 100% Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyniek 3 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 ano bawią sie bawią, a nas z nimi nie ma ale na drugi rok bedziemy. szczęśliwego powrotu do domków jutro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Szewczenko7 2 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 ano bawią sie bawią, a nas z nimi nie ma ale na drugi rok bedziemy. szczęśliwego powrotu do domków jutro Jeszcze w tym roku bedziemy...jakis letni spot na pewno bedzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
wojtas-audi 1 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 Jeszcze w tym roku bedziemy...jakis letni spot na pewno bedzie Napewno :biggrin: Link to comment Share on other sites More sharing options...
krzyniek 3 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 no to bardzo fajnie, i auta sie będą lepiej prezentować bo na zdjęciach widziałem że sporo aut jest na zimówkach+stalowe felgi.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
alfuta 0 Posted March 3, 2007 Share Posted March 3, 2007 ------ pośród tych wszystkich aut, brakuje tylko jednego > MOJEGO < Link to comment Share on other sites More sharing options...
przepalek 0 Posted March 4, 2007 Share Posted March 4, 2007 musze przyznac,ze mojego tez brakuje alez chcialbym tam teraz byc pozdrowionka dla wszystkich klubowiczow Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts