Daniel96 Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 Koledzy mam do was pytanie. Otóż mam ten przełacznik do sterowania lusterek, zwykły czarny, chciałbym mieć taki z chromem i oczywiście żeby był oryginalny a nie jakaś podróba. coś takiego http://allegro.pl/przelacznik-regulacji-lusterek-audi-a4-b6-b7-a6-c6-i5210108335.html Z jakiego samochodu by pasował idealnie bez modyfikacji lub może ma taki ktoś na sprzedaż do mojej b6
Daniel96 Opublikowano 5 Lipca 2017 Autor Opublikowano 5 Lipca 2017 od b8 ma tyle samo pinów i podejdzie idealnie bez rezania?
Norbas Opublikowano 5 Lipca 2017 Opublikowano 5 Lipca 2017 5 minut temu, Daniel96 napisał: od b8 ma tyle samo pinów i podejdzie idealnie bez rezania? Od B8 i A5 podchodzi p&p
mariusz22 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Koledzy a gdzie mozna dostac tą wkladke pod przelacznik z symbolami, mam wytarte a przy zakupie nowego przełacznika tego nie bylo, nie moge nigdzie znaleźć.....
afroo. Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 33 minuty temu, mariusz22 napisał: Koledzy a gdzie mozna dostac tą wkladke pod przelacznik z symbolami, mam wytarte a przy zakupie nowego przełacznika tego nie bylo, nie moge nigdzie znaleźć..... To jest wspólny element z rączką tapicerki. Szukaj na znanych portalach po taniości i przełóż.
mariusz22 Opublikowano 27 Stycznia 2018 Opublikowano 27 Stycznia 2018 2 minuty temu, afroo. napisał: To jest wspólny element z rączką tapicerki. Szukaj na znanych portalach po taniości i przełóż. Oki poszukam dzięki za info :-)
Rekomendowane odpowiedzi