pawelosinski83 Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Cześć, Mam pytanko: czy da się w jakiś sposób zrobić, aby w B6 na fisie zawsze pokazywał się aktualnie wrzucony bieg tiptronica, jak w B7 (fotka poniżej)? Edycja wsadu w liczniku, wgranie innego? Ewentualnie - czy po wrzuceniu zegarów z S4 B7 do S4 B6 będzie to i wszystko inne działało? Czy jest to wykonalne? Czy można wrzucić jakieś inne zegary z A4 B7 i przełożyć tarcze z S4 B6 do nich? Edytowane 7 Lipca 2017 przez pawelosinski83
august Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Przecież w B6 tiptronic pokazuje wbity bieg. Trochę inaczej, ale pokazuje. Edit:Aaa, zrozumiałem dopiero że to w trybie drive jest.To faktycznie fajna opcja. Też jestem ciekaw czy się da.
pawelosinski83 Opublikowano 7 Lipca 2017 Autor Opublikowano 7 Lipca 2017 (edytowane) Tylko podczas jazdy z dźwignią w pozycji TIP, a ja chcę widzieć cały czas, również na DRIVE i SPORT Edytowane 7 Lipca 2017 przez pawelosinski83
august Opublikowano 7 Lipca 2017 Opublikowano 7 Lipca 2017 Edytowałem swój post, bo zrozumiałem o co Ci chodzi. Wysłano z Nokii 5110
Gac3k Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Opublikowano 6 Sierpnia 2018 Siema i jak ? Udało się komuś to zakodować. Bo post ma rok i bez odpowiedzi jest. A też chciałbym widzieć.
pawelosinski83 Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Autor Opublikowano 7 Sierpnia 2018 Chyba nie da rady w B6... może jakby zegary z B7 wrzucić... U mnie zagościł VFIZ i mam bieg oraz inne ficzery ?
Rekomendowane odpowiedzi