niwet Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 wcześniej nie zwracałem uwagi na lakier bo myślałem, że to jest czarny a po tej fotce zielony
Adam.S Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 3 godziny temu, niwet napisał: wcześniej nie zwracałem uwagi na lakier bo myślałem, że to jest czarny a po tej fotce zielony Zielony ale bardzo ciemny 1
Adam87 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 13 godzin temu, Adam.S napisał: Majówka mineła, dziś byłem przyciemnić tylne lampy, a wyszło to tak Przyciemnione lampki wyglądają super A kolor faktycznie na wcześniejszych fotach wyglądał na czarny
Krzysztof.95 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Czyli nie tylko ja zaliczyłem tę małą wtopę z kolorem. Lampy wyglądają super.
afroo. Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Nawet spoko do Twojego koloru. Chociaż ja bym dał nieco jaśniejszą o ile nie jest to najjaśniejsza folia. P.s. Pierwsze foto pod Różą? ; )
Adam.S Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 Godzinę temu, afroo. napisał: Nawet spoko do Twojego koloru. Chociaż ja bym dał nieco jaśniejszą o ile nie jest to najjaśniejsza folia. P.s. Pierwsze foto pod Różą? ; ) Tak pod różą, widzę że masz Katowice opanowane. A co do foli to jest jedna z ciemniejdzych.
Gremlin0209 Opublikowano 5 Maja 2018 Opublikowano 5 Maja 2018 Ja tez jak jechalem swoja kupic myslalem, ze jest czarna ? ale jednak jestem zadowolony z tego kolorku ? Lampy ladnie sie prezentuja. Duzo przyciemnienie? Moze byc pw ☺
Adam.S Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Opublikowano 5 Maja 2018 3 minuty temu, Gremlin0209 napisał: Ja tez jak jechalem swoja kupic myslalem, ze jest czarna ? ale jednak jestem zadowolony z tego kolorku ? Lampy ladnie sie prezentuja. Duzo przyciemnienie? Moze byc pw ☺ 150
Adam.S Opublikowano 6 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 6 Czerwca 2018 Mały modzik? ,jeszcze szukam sposobu na zmianę gałki z a6 c7.
Adam.S Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Po dość długiej przerwie dzięki koledze Stanleyowi kolejny mod z listy zachcianek ?. 1
Adam.S Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 Dzięki, jeszcze blenda na czarno i będzie tak jak chciałem.
Adam87 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Ramka rozumiem zostaję, żeby pasowała do lusterek???
Adam.S Opublikowano 3 Maja 2019 Autor Opublikowano 3 Maja 2019 1 minutę temu, Adam87 napisał: Ramka rozumiem zostaję, żeby pasowała do lusterek??? Tak był pomysł na czarno, ale ta satyna bardziej pasuje do lusterek. 1
Adam87 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 20 minut temu, Adam.S napisał: Tak był pomysł na czarno, ale ta satyna bardziej pasuje do lusterek. Miałem właśnie pisać, żebyś na czarno prysnął, ale przyjrzałem się na te lusterka i faktycznie lepiej jak zostanie chrom.
black4 Opublikowano 3 Maja 2019 Opublikowano 3 Maja 2019 Kolego Adam.S, Ostatnie mody świetne? Grill z plastrem miodu wymodzony ? Czy taki znalazłeś ? Pozdrawiam ?
Adam.S Opublikowano 4 Maja 2019 Autor Opublikowano 4 Maja 2019 8 godzin temu, black4 napisał: Kolego Adam.S, Ostatnie mody świetne? Grill z plastrem miodu wymodzony ? Czy taki znalazłeś ? Pozdrawiam ? To oryginał z RS4
black4 Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 Kolego Adam.S Pasuje do zderzaka S-Line P&P bez żadnych przeróbek? Pozdrawiam ?
niwet Opublikowano 4 Maja 2019 Opublikowano 4 Maja 2019 1 godzinę temu, black4 napisał: Kolego Adam.S Pasuje do zderzaka S-Line P&P bez żadnych przeróbek? Pozdrawiam ? Tak, do zderzaka sline/s4 wchodzi grill bez problemu od rs4, s4 i sline
Rekomendowane odpowiedzi