Leszczu8 Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Witam wszystkich forumowiczów! Czy macie jakieś patent na odklejajaca się podsufitke? Z góry dziękuje za odpowiedzi i pozdrawiam
INFOLUDEK Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Małe gwoździe Piszę poważnie:) jutro wrzucę zdjęcie kolegi A3 który własnie w ten sposób naprawił podsufitke:)
kdawid Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Dnia 9.07.2017 o 17:40, INFOLUDEK napisał: Małe gwoździe Piszę poważnie:) jutro wrzucę zdjęcie kolegi A3 który własnie w ten sposób naprawił podsufitke:) Można też użyć pinesek lub ćwieków zszywek tapicerskich, trytytek, lub podeprzeć kijem od miotły A teraz na poważanie. Jedyna skuteczna na dłużej metoda, to wymiana całego materiału na podsufitce i przyklejenie go na dobrym kleju. Albo wymiana podsufitki ale w tym przypadku tez nie masz pewności jak trzyma materiał i czy się nie odklei po montażu. Każda inne metoda to półśrodki. Jak się odkleiła w jednym miejscu, za chwilę odklei się też w innym. Trzeba wiedzieć że podsufitka odkleja się nie dlatego że póściił klej tylko dlatego że gąbka która jest pod materiałem zetlała i żadne klejenie nie pomoże na dłużej bo ta gąbka dalej będzie się rozlatywać. No chyba że gwoździe, tak jak napisał kolega wyżej, na pewno ma to swój urok Edytowane 18 Lipca 2017 przez kdawid
Klawisz-84 Opublikowano 16 Lipca 2017 Opublikowano 16 Lipca 2017 Ja w poprzednim aucie. Zdjąłem sufit, zerwałemni kleiłem nowy. Inny materiał ale pod kolor i byłem zadowolony. Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi