Savo Opublikowano 9 Lipca 2017 Opublikowano 9 Lipca 2017 Myslałem troche nad tym i nawiazałem pare ciekawych faktow jesli chodzi o te 2 autka . Moze ktos cos wiecej napisze , moze wie dlaczego tak jest , moze te auta byly poprawiane przez jednego styliste/projektanta ? Auta był rodukowane w tych samych latach, Jak słuchy mnie doszły to Ford st220 był projektowany w De tak samo jak i Audi b5 . Lecz Audi rs4 b5 Było poprawiane przez firme cosworth która współpracuje z fordem . Tutaj znalazłem 3 podobienstwa . 3 Ozdobne kratki w tylnym zderzaku Przednie Halogeny są takie same w obu autach, te same numery fabryczne Siedzenia Recaro tzw Banany są również niezwykle podobnej stylistyki Dzielcie sie informacjami ,ciekawi mnie ten temat.
WojtasTaba Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Jeśli chodzi o stylistykę zewnętrzną to taka była moda. Co do foteli to zwróć uwagę, że w tych latach recaro produkowało fotele do wielu różnych aut i wszędzie wyglądają baaardzo podobnie.
black4 Opublikowano 1 Maja 2018 Opublikowano 1 Maja 2018 Witajcie, Ciekawe spostrzeżenia... Raczej podejrzewam, że projektanci mondeo zapatrzyli się na kultową RS4 Pewne podobieństwa stylistyczne są... Zobacz różnicę w podparciu bocznym foteli w RS4 i w ST Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi