ŁukaszS. Opublikowano 12 Lipca 2017 Opublikowano 12 Lipca 2017 (edytowane) Witam. Powie mi ktos czy gdzies znajde lotke,dokładke,spojler na klape do A4 B6 Cabrio? Ten tyl taki goły i cos by sie przydalo dorzucic do kontrastu. Szukam grafik itp ale nie widze nic pod cabrio. Jedyne co mi przychodzi na mysl to wziac z sedana...pasuje czy trzeba rzezbic? Ew moze ktos ma u siebie na sedanie i powie mi jaki wymiar po dlugosci... Edytowane 12 Lipca 2017 przez ŁukaszS.
ŁukaszS. Opublikowano 2 Września 2017 Autor Opublikowano 2 Września 2017 9 godzin temu, christopherek napisał: ja mam lotkę w swoim cabrio Dasz zdj na maila? To seryjna pod cabrio (o ile takie wystepowaly w cabrio) a jak nie to z czego? [email protected]
ŁukaszS. Opublikowano 4 Września 2017 Autor Opublikowano 4 Września 2017 To z sedana lotka? Rzezbione bylo ?
christopherek Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 auto ze Szwajcarii,nie wygląda żeby było coś rzeźbione
Jeżu89 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 Opublikowano 8 Sierpnia 2018 (edytowane) W dniu 4.09.2017 o 12:39, ŁukaszS. napisał: To z sedana lotka? Rzezbione bylo ? Cześć i jak kupiłeś i zamontowales lotke ja myślę czy nie zamontować taka sline z b6 bo ta druga hudsza Lions jest, zapytałem się na allegro sprzedawców o wymiary. Edytowane 8 Sierpnia 2018 przez Jeżu89
Tepcio Opublikowano 23 Października 2018 Opublikowano 23 Października 2018 Lotka do cabrio https://sklep.oemtuning.pl/pl/p/Spojler-tylnej-klapy-RDX-Racedesign-Audi-A4-B6-B7-Cabrio/5705
Rekomendowane odpowiedzi