Takanawa Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 Witam wszystkich, Zauważyłem wczoraj pewne pęknięcie przy napinaczu paska, dorzucam kilka zdjęć. Od momentu gdy to pękło przejechałem przynajmniej 600 kilometrów. Robić coś z tym, czy jest to mniej istotne mocowanie? A jeśli robić to spawać czy można wymienić ten element? Dzięki z góry!
Bodek66 Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 (edytowane) Mocowanie pękło, można to spawać po wymontowaniu całości lub wymienić ( widziałem na Allegro) Czy można z tym jeżdzić ? ja bym to jednak zrobił ( wymienił całość ) Na zdjęciu lepiej widać gdzie pękło , warto wymienić przy okazji łożysko wałka wisco Edytowane 23 Lipca 2017 przez Bodek66
Takanawa Opublikowano 23 Lipca 2017 Autor Opublikowano 23 Lipca 2017 Wielkie dzięki! Podpowiesz mi jeszcze jak nazwać tą część? Jak znaleźć ją w internecie?
OLIVER Opublikowano 23 Lipca 2017 Opublikowano 23 Lipca 2017 27 minut temu, Takanawa napisał: Wielkie dzięki! Podpowiesz mi jeszcze jak nazwać tą część? Jak znaleźć ją w internecie? chyba o to Ci chodzi
Rekomendowane odpowiedzi