kjarek22 Opublikowano 24 Lipca 2017 Opublikowano 24 Lipca 2017 Witam Proszę o pomoc, gdyż nie umiem nigdzie znaleźć odpowiedzi. Nie wiem jak podłączyć radio pioneer, chodzi mi tylko zasilanie. Chce żeby radio włączyło się zaraz po przekręceniu kluczyka a wyłączyło się zaraz po jego wyciągnięciu. Chodzi m i o to jaki kabel do jakiego bo powinno to być CZERWONY DO CZERWONEGO - ŻÓŁTY DO ŻÓŁTEGO LUB JE ZAMIENIĆ. A u mnie jest jedynie jak z radia ŻÓŁTY I CZERWONY zepnę razem i oba do czerwonego z auta to działa radio ale muszę je ręcznie wyłączyć na kluczyk nie reaguje. Proszę o pomoc i z góry dziękuje
pawelosinski83 Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 (edytowane) W B6 nie ma takiego przewodu w kostce radia, sygnał idize po szynie CAN, musisz albo dociągnąć ze stacyjki przez przekaźnik albo zastosować adapter CAN, adapter CAN da Ci także kilka innych przydatnych sygnałów jak wsteczny ręczny albo prędkość ;-) np coś takiego: http://www.connects2.co.uk/Product/ProductItem/CTSAD003.2 Edytowane 26 Lipca 2017 przez pawelosinski83
Rekomendowane odpowiedzi