kriska Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Witam no i ja z tego że zakupiłem pierwszą audi postanowiłem zarejestrować się na tej stronce bo wiem że są tu maniacy kochający ten samochód którzy mają wszechstronną wiedzę na temat tego samochodziku i będą skorzy pomóc w niejakich przypadkach, problemach związanych z naszymi perełkami heh Pozdrawiam wszystkich forumowiczów. *Auto przedstawione, ale user się nie przywitał w odpowiednim dziale. ->Nowicjusz
Meehau Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Gratuluje zakupu!Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka
Binek1.8T Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Wszystko ładnie pięknie tylko kierownica nie po tej stronie
Aleq Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Powitać w Klubie!! Piękne auto, tak jak kolega wyżej wspomniał kierownica nie z tej strony:P Bezawaryjności i szerokiej drogi i tej z lewa i prawa.
Ołówek1987 Opublikowano 25 Lipca 2017 Opublikowano 25 Lipca 2017 Piękne autko , nie ma to jak cztery kółka ? Pozdrawiam
tomo.td Opublikowano 26 Lipca 2017 Opublikowano 26 Lipca 2017 Gratulacje zakupu. Niech się sprawuje. Bezawaryjności życzę.
Rekomendowane odpowiedzi