Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Stuk puk, stuk puk...

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czołem,

Miałem dosyć duże stuki, pojechałem na sprawdzenie, diagnoza -> końcówki i drążki do wymiany. W weekend zostały wymienione (zamienniki firmy Ruville). Jest lepiej, większośc stuków ustała ale jednak coś jeszcze tłucze. Szczególnie przy skręconych kołach na nierównościach, przy zjeżdżaniu z niewielkiego krawężnika (wyjazd z domu). Dźwięk jest identyczny i teraz się zastanawiam, czy przypadkiem zbyt długo nie jeździłem z tymi stukami i magiewl dostał po d*pie? cierpie na permanentny brak czasu dlatego tak dłyugo z tym zwlekałem. Jak sie toczę powoli to oczywiście jest cisza.

Jest jakis domowy sposób na sprawdzenie luzu w maglownicy? Nie chcę jeździć po "mechanikach" bo pewnie niczego się nie dowiem. Wiadomo jak to z nimi jest...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
  • Autor

Nowe info:

Stuki występują tylko przy skręcie w prawo. Jak jadę ze skręconymi kołami w lewą stronę to stuki nie występują.

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Miałem to samo. Stuki na kocich łbach przy nieszybkiej jeździe, które nasilały się przy skręceniu kierownicą. W późniejszej fazie przy zjeździe z krawężnika. Stuki tak mocne, że było czuć na całej budzie... Pojechałem do diagnosty złapał za przekładnię kierowniczą i wszystko było jasne... Prawie kafla było trzeba przygotować...

Edytowane przez BlackRider

Opublikowano

Jak nie cieknie to radio na maxa i piz*a.

Opublikowano
  • Autor

Regeneracja nie wchodzi w grę, pewnie wytrzyma niecały rok i znowu będzie stukać.