peja1000 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 mam audi a4 98r mam alarm i domykanie szyb z pilota tylko domykanie a jak włoze kluczyk i poczekam to i otwiera i domyka szyby moje pytanko jest takie czy moge zrobic otwieranie szyb z pilota domykanie juz mam alarm jest chyba cobra
chudineze Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Przytrzymaj dłużej otwieranie na pilocie i wtedy powinno zadziałać przynajmniej tak w instrukcji jest napisane.
peja1000 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 ale ja mam dokładany alarm cobra chyba dziwne bo domykanie mam a otwieranie juz nie
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 ale ja mam dokładany alarm cobra chyba dziwne bo domykanie mam a otwieranie juz nie Jeżeli Ci sie domykaja z pilota alarmu to nic dziwwnego, taka opcja cobry i nic w tym dziwnego A wkładając kluczyk do zamka drzwi to możesz szyby otworzyć i zamknąć - też taka opcja
peja1000 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 no a nie idzie jakos + przecignac zeyb z pilota sie otwierały nie wiem nie znam sie ale wiem ze tutaj sa magiki
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 no a nie idzie jakos + przecignac zeyb z pilota sie otwierały nie wiem nie znam sie ale wiem ze tutaj sa magiki A masz taki przycisk w pilocie do otwierania szyb :?: Czy chcesz żeby Ci się razem z rozbrajaniem alarmu szyby się otwierały :?: Bo przytrzymanie przycisku raczej odpada - jakieś opcje z tym związane już są
peja1000 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 20 Stycznia 2009 no własnie o to mi chodzi lecz nie wiem jak to zrobic [br]Dopisany: 20 Styczeń 2009, 12:44_________________________________________________i 1 przycisk mam a 2 to wycie syreny właczanie i wyłaczanie
jarko Opublikowano 20 Stycznia 2009 Opublikowano 20 Stycznia 2009 Widziałem jak ktoś podpinał domykanie szyb, ale żeby otwieranie z takim alarmem - na forum sie jeszcze nie spotkałem. Być może, nie wiem
Rekomendowane odpowiedzi