powertrain Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Witam Problem się pokazał taki .... okresowo jadąc na LPG nie ważne z jaką prędkością i hamując silnikiem np z 150 do 90 i kiedy delikatnie chcem dodać gazu jest takie pół sekundowe Szarpniecie jakby ktoś wyłączył i włączył silnik. Taka sama sytuacja ale już wciskając gaz z impetem problem nie występuje. ? Miał ktoś podobne fazy? Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez powertrain
kt65c453 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Cut-off trzeba włączyć, rośnie ciśnienie na reduktor że albo i on sam do wymiany Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
artur100g Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Dokładnie. Jaki masz reduktor,bo niektóre lubią się bardziej lub mniej "pompować"?
powertrain Opublikowano 4 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 4 Sierpnia 2017 (edytowane) Reduktor KMG GOLD STAG 300 ISA WTRYSKI HANA Na instalacji przejechane 14tys km...po wymianie filtrów w STAG service i jakimś delikatnym strojeniu Edytowane 4 Sierpnia 2017 przez powertrain
powertrain Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 5 Sierpnia 2017 14 godzin temu, kt65c453 napisał: Cut-off trzeba włączyć, rośnie ciśnienie na reduktor że albo i on sam do wymiany Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka Co to znaczy cut off?gdzieś w programie muszą coś zmienić?
kt65c453 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Opublikowano 5 Sierpnia 2017 Jak nie wiesz co to znaczy jedz do gazownika i mu powiedz objawy, Wysłane z mojego SM-G950F przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi