kamelbd Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Opublikowano 10 Sierpnia 2017 Witam, coś się dzieje w aucie po uruchomieniu klimatyzacji słychać jakieś stuki. Na filmiku słychać coś jak by z okolic paska alternatora Ktoś coś podejrzewa ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
miron 667 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Opublikowano 11 Sierpnia 2017 16 godzin temu, kamelbd napisał: Witam, coś się dzieje w aucie po uruchomieniu klimatyzacji słychać jakieś stuki. Na filmiku słychać coś jak by z okolic paska alternatora Ktoś coś podejrzewa ? Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka cześć kolego, wydaje mi się że masz pozrywane gumki w sprzęgiełku sprężarki, one podobnie hałasują ale klima (jeszcze) chłodzi ?
kamelbd Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 11 Sierpnia 2017 Tak klima chodziWysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
kamelbd Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 28 Sierpnia 2017 Co do mnie, okazało się że to sprzęgło od alternatora tak hałasowało. Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
miron 667 Opublikowano 14 Grudnia 2017 Opublikowano 14 Grudnia 2017 U mnie też wpierw wymieniłem sprzęgiełko w alternatorze bo się obracało w każdą stronę i było słychać taką twardą pracę silnika, po wymianie ustąpiło a potem zaczęła się zabawa z gumkami sprzęgła sprężarki. Teraz jest OK.
Rekomendowane odpowiedzi