Awra Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Po sprzedaniu mojej A4 B7 szykowałem się na zakup S4 B7. Trochę poszukałem po ogłoszeniach, coś obejrzałem i rynek szybko zweryfikował moje możliwości finansowe. Coś może bym kupił ale nie chciałem auta w którego przeszłość wątpiłem no i stwierdziłem że jednak odpuszczam. W międzyczasie kupiłem auto na dojazdy do pracy i zostałem chwilowo z niczym, chwilowo bo mój ojciec stwierdził że sprzedaje swoje niedzielne auto i kupuje wymarzonego Land Cruisera. Tak stałem się posiadaczem mojego Mitsubishi, znam to auto w zasadzie od nowości, używane jako drugie przez mojego ojca teraz jest moim drugim autem (na codzień jeżdżę punto 1.2). Z jednej strony brakuje mi Audi, z drugiej, nie interesują mnie już krawężniki studzienki i inne cuda Przypuszczam, że będę chciał go zamienić na jakąś benzynę, myślę nad BMW 5, ale to takie moje luźne myśli. No wstęp już był, to teraz szybka wczorajsza sesja. Poleciał Fusso 12mth i ogólnie to przetarłem tylko auto bo od 3 miesięcy zrobiłem nim 800km Co jest szczególnie ciekawe. To jest to samo 2.0 TDI o oznaczeniu BKD co w VW a problemów zero. Jestem na forum Mitsumaniaki i nikt na te silniki nie narzeka. Nawet poznałem faceta który swoim Outlanderem z takim samym silnikiem nawalił już, jeżdżąc gasząc i ogólnie nie oszczędzając go, 270 kkm wymenił tylko turbinę... strasznie nas VAG skrzywdził tymi 2.0 TDI bo jak widać one nie muszą się psuć. Z wyposażenia, to jest pełna opcja z czujnikami deszczu zmierzchu grzanymi d*pami itd. Brakuje jej tylko nawigacji... ale za to na pokładzie jest Rockford Fosgate i całkiem fajnie brzmi Dużym minusem wg mnie jest haldex bo jednak po przesiadce z quattro czuć że przy samym przodzie auto inaczej jedzie. A trybu 4x4 nie używam w ogóle, nie mam takiej potrzeby.
Awra Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 (edytowane) No i jeszcze mój bolid do jazdy na codzień... obsrywania przez ptaki, stawiania pod drzewami i przyjmowania lecących dachówek... włoska technologia z podtlenkiem gazotu. Tankuję go tak rzadko, że nawet nie wiem ile spala. No i moja była Edytowane 19 Sierpnia 2017 przez Awra
skrab Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Gratuluje 'ale mysle ze b7 jest najlepsze.Wysłane z mojego LG-D855 przy użyciu Tapatalka
Awra Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2017 Też je lubię ale teraz wolę je oglądać u kogoś
cacek89 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Opublikowano 30 Stycznia 2020 Awra, no i jak Ci się ten Outlander spisywał? Nadal nim jeździsz?
Awra Opublikowano 31 Stycznia 2020 Autor Opublikowano 31 Stycznia 2020 17 godzin temu, cacek89 napisał: Awra, no i jak Ci się ten Outlander spisywał? Nadal nim jeździsz? Nie, chyba 2 lata temu sprzedany. Plastikowy, średnio poskładany w środku i głośny. Przestronny, nie psujacy się specjalnie pokonujacy dzielnie krawężniki i co tam się znalazło na drodze. Silnikowo to samo co 2.0 tdi 16v tylko w mitsu glowice nie pekaly. Ogólnie nie dla mnie auto ale może się podobać.
Rekomendowane odpowiedzi