Filutek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Moj mechanik powiedzial mi dzis ze auta dzieli sie na grupy, a wiec pytam klubowicze na ile grup dzieli sie auta?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Trzeniu Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 przed naprawą i po naprawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzyniek Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 walone i ostatnio u nas na forum modne "bezwypadkowe" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GILI Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 osobowe i ciężarowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guregoru Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 Fury i padła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J E L I T O Opublikowano 22 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2009 na rasowe (bmw, audi, merc) i kundle (fiat, opel, peżot) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie moge -czytam i leze ze smiechu... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 walone http://img164.imageshack.us/img164/5638/c75650184tl7.jpg ostatnio u nas na forum modne "bezwypadkowe" http://img166.imageshack.us/img166/4779/peugotwrakyp5xw2.jpg :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ykk Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 walone http://img164.imageshack.us/img164/5638/c75650184tl7.jpg ostatnio u nas na forum modne "bezwypadkowe" http://img166.imageshack.us/img166/4779/peugotwrakyp5xw2.jpg :gwizdanie: na rasowe (bmw, audi, merc) i kundle (fiat, opel, peżot) Nadajace sie do walenia, i nie nadajace sie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
freon Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 Na duże i małe. A co do w/w postów dotyczących bezwypadkowych - dwuślady i czteroślady. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 :polew: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filutek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 No dobra po widze ze sie rozpisaliscie a wiec sa 2 grupy 1. to AUDI 2. to wszystkie inne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qoperek Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 nie no masz sedesy ,habety ,kombi itd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GRazny Opublikowano 23 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2009 tak sie zastanawiam o co chodziło mechanikowi i wydaje mi się że o klasy... http://pl.wikipedia.org/wiki/Klasa_samochodu ale inne odpowiedzi też trafne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BIKER Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 Auta dzielimy na dobre, bardzo dobre i niemieckie. Natomiast niemieckie dzielimy na bardzo dobre, świetne i na Audi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cristoforo Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 dzielenie na grupy aut według twojego mechanika ja bym to tak kaman te które jest wstanie naprawić i te które jest w stanie spierdzielić pytałeś go do jakiej grupy nalezy twoja audi ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michu93 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 może i się dzieli, ale ja wolę te nie dzielone p.s. jarko peugeot mnie powalił na kolanka... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domjenick Opublikowano 24 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 24 Stycznia 2009 a ja oplulem monitor ,czytajac wypowiedzi-dawac wiecej... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jarko Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 p.s. jarko peugeot mnie powalił na kolanka... a ja oplulem monitor ,czytajac wypowiedzi-dawac wiecej... wena twórcza się chyba już skończyła... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łepski Opublikowano 25 Stycznia 2009 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2009 Są auta i są wymysły np: -wymysł francuskiej lub włoskiej inżynierii wojskowej, No i poza kategoriami POLISH ENGENERING Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi