Rayy Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Witam. Czy istnieje możliwość słuchania muzyki z telefonu przez bluetooth ? Mam MMI 3G Low, gniazdo AMI w schowku, telefon łączy się bez problemu z samochodem przez BT. Czytałem, że taka operacja jest możliwa dopiero w MMI 3G High. Może do mojego trzeba dokupić jakiś adapter lub zmienić coś w kodowaniu ? Dodam, że jestem właścicielem Audi od kilku dni więc jestem kompletnie zielony w sprawach z nim związanych. Z góry dziękuje za pomoc.
daniell-gda Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 W mmi 3g high nie tez nie działa , musisz zmienic nawi na mmi 3g plus lub adapter ami http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6915435331Wysłane z mojego thor przy użyciu Tapatalka
Rayy Opublikowano 3 Września 2017 Autor Opublikowano 3 Września 2017 A czy z takim adapterem będę mógł sterować muzyką bezpośrednio z panelu MMI czy tylko z telefonu ? I czy to będzie obsługiwać muzykę tylko z pamięci telefonu czy np. radio internetowe lub muzyka z YT też poleci ?
wrclaguna Opublikowano 3 Września 2017 Opublikowano 3 Września 2017 Jednostka MMI 3g+ 2012-2015 to ci poleci bez AMI Pomocny temat 1
Rayy Opublikowano 3 Września 2017 Autor Opublikowano 3 Września 2017 Rozumiem, że na MMI 3G+ można streamować ale samochód dopiero co kupiony więc zmiana MMI nie wchodzi na razie w grę. Będzie trzeba kupić ten adapter. Ciekawi mnie tylko właśnie czy z tym adapterem będę mógł zmieniać piosenki z ekranu MMI i czy poleci z niego coś więcej niż tylko muzyka z pamięci telefonu czyli np. radio internetowe lub piosenki z YT.
Zbig208 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Z adapterem nie można zmieniać piosenek przez MMI a leci to co puścisz z telefonu - radio i YT
AdrianA Opublikowano 22 Września 2017 Opublikowano 22 Września 2017 A cos mozna dokupic pod AMI aby działało sterowanie z kierownicy np spotify? Mam 3G
Rekomendowane odpowiedzi