Bajbolino95 Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 Witam, mam pytanie posiadam a4 b7 z 2006 r. I chcę zmienić moduł komfortu. Bo aktualny ma tylko funkcje centralki i szyby elk. przód. Jaki moduł mam kupić żeby działało np. doświetlenie dojścia do domu? 1
kdawid Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) Za funkcję CLH (podświetlenie dojścia do domu) odpowiada MCE a nie moduł komfortu. Aby aktywować tą funkcję musisz mieć: MCE w wersji high, czujnik światła pod lusterkiem wewnętrznym i wyłącznik CLH obok wyłącznika świateł. Poczytaj ten temat, tam jest wszystko opisane co i jak. Edytowane 4 Września 2017 przez kdawid
Bajbolino95 Opublikowano 4 Września 2017 Autor Opublikowano 4 Września 2017 Ale byłem u mechanika i powiedział że mam ta funkcje włączoną. Tylko mam ubogi moduł, i powiedział że wystarczy wymienić na inny. I że podepnie go pod centralke i tyle
kdawid Opublikowano 4 Września 2017 Opublikowano 4 Września 2017 (edytowane) gdzie masz tą funkcję włączoną? W MCE? Jak masz MCE w wersji LOW to tego się nie da włączyć. Masz czujnik światła na szybie przedniej pod lusterkiem i wyłącznik CLH obok wyłącznika świateł? Poczytaj jeszcze to Tu masz opisane jak to zrobić tak jak fabrycznie było. Edytowane 4 Września 2017 przez kdawid
Rekomendowane odpowiedzi