pedros_22 Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 Witam wszystkich forumowiczów naszych czterech kółek, mam problem z czujnikami parkowania. Po uszkodzeniu wtyczki od czujnika poziomu reflektorów pojawiło mi się piszczenie po wrzuceniu biegu wstecznego ale tylko na włączonych światłach. Czy jedno z drugim ma jakies powiązanie? Na blokach odległość na wszystkich 4 po zapłonie wynosi 255cm a po włączeniu świateł skrajny lewy pokazuje dalej ta wartość a 3 pozostałe około 30cm Co jest nie tak?
A4-Tomek Opublikowano 16 Września 2017 Opublikowano 16 Września 2017 (edytowane) Dziwne że przy światłach włączonych. W wartościach mierzonych wejdź w gupę 006 i zobacz jakie masz oscylacje. W moim wątku się dowiedziałem że oscylacja powinna być na poziomie 1ms. Dziś mi wywaliło błąd lewego centralnego czujnika i pdc umarło całkowicie. Jak dam wsteczny to albo jest zupełnie inny dźwięk z buzera przez parę sekund i milknie albo totalna cisza. Edytowane 16 Września 2017 przez A4-Tomek
pedros_22 Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 Oscylacja to 1,2 na kazdym
pedros_22 Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 Dodam że wymieniałem wszystkie 4 czujniki na ori bo tamte ciągle wywalało mi błedy teraz błedów nie ma tylko takie cuda
pedros_22 Opublikowano 16 Września 2017 Autor Opublikowano 16 Września 2017 Wtyczke dopiero zamówiłem i jestem przed wymianą oby to buło to
pedros_22 Opublikowano 20 Września 2017 Autor Opublikowano 20 Września 2017 jestem po wymianie wtyczki bład samopoziomu zniknąl a czujniki dalej piszcza na właczonych światłach rece opadaja ma ktoś jakiś pomysł
kamelbd Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Witam. Ostatnio zmienialem czujniki na zamienniki i dzieją się cuda. Raz działają a raz piszczą ciaglym dźwiękiem. Czy to może być wina lakierowania pod kolor Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
pedros_22 Opublikowano 15 Października 2017 Autor Opublikowano 15 Października 2017 Kolego pisz do mnie na pw dam Ci numer i wyjaśnienie sprawy
kamelbd Opublikowano 15 Października 2017 Opublikowano 15 Października 2017 Powiadasz że rozwiazales problem? Chodź szczerze średnio.mi się chce rozbierać zderzak znowu. Ale pewnie odezwę się Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
chudy92 Opublikowano 17 Października 2017 Opublikowano 17 Października 2017 jak zamienniki i lakierowane to może być to co mówisz piszczą zarówno na czystym aucie, brudnym jaki mokrym czy tylko w jakimś określonym przypadku?
pedros_22 Opublikowano 17 Października 2017 Autor Opublikowano 17 Października 2017 Zamienniki można sobie wsadzić
Rekomendowane odpowiedzi