Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Zakup nowej navi (nie ori)-na co zwracać uwagę?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

TomTom ma wlasnie beznadziejne pokrycie polski,lepiej wypada tu napewno Autopilot.

Opublikowano

Jak najbardziej "palm" do tego Automapa XL (jezeli idzie o naszą wspaniałą RP) odradzam MaPMape jest poprostu do du.... .

Ja mam MIO 660 (chyba 660 musze sprawdzić) jest ok, chodzi bez anteny (no poza wbudowaną). :audi:

Opublikowano
TomTom ma wlasnie beznadziejne pokrycie polski,lepiej wypada tu napewno Autopilot.

jak narazie jestem zadowolony , po lasach jeszcze nie latałem i niewiem czy widzi lesne drogi :question::rotfl:

Opublikowano

jak narazie jestem zadowolony , po lasach jeszcze nie latałem i niewiem czy widzi lesne drogi :question::rotfl:

Panowie ale nie o lasy tutaj chodzi, np. Male miasto Dębica, 50 tys mieszkacow, zadna navi nie ma pokrycia duzego na najnowszym tomtomie jest 10 ulic (poprawa bo w roku 2006 rybo az 3 ulice)

a Automapa czy autopilot ma pokrycie w 95% w przypadku mojej miejscowości.

Opublikowano

Panowie ale nie o lasy tutaj chodzi, np. Male miasto Dębica, 50 tys mieszkacow, zadna navi nie ma pokrycia duzego na najnowszym tomtomie jest 10 ulic (poprawa bo w roku 2006 rybo az 3 ulice)

a Automapa czy autopilot ma pokrycie w 95%

nieunoś sie opisałem to co widze na swojej navi i jak narazie mnie nie zawiodła i to wszystko :biggrin:

Opublikowano

Mam Acera n35 i napisze tak...

jesli chodzi o Polske rodzime mapki sa the best ;) polecam AutoMapa XL (mam 3.9.7)... bezkonkurencyjna w porownaniu do TomTom 6 czy iGo 2006.

I jeszcze jedna wada TomTom'a jest strasznie powolny, lepiej i przyjemniej sprawuje sie iGo jesli chodzi o europe, niestety jest troszke mniej dokladny ;)

A co do palmtopa acer n35 radzi sobie... mimo,ze brak mu troche do najnowszych modeli.

Pozatym trzeba zwracac uwage na szybkosc samego palmka jak i karty ;P uwazajcie na te super tanie 2GB i wieksze.

Opublikowano
Pozatym trzeba zwracac uwage na szybkosc samego palmka jak i karty ;P uwazajcie na te super tanie 2GB i wieksze.

no właśnie, też słyszałem o tym i że niektóre mapy czasem potrafią strasznie długo przeliczać trasy.

Jaki proc, pamięć daje mozliwość dobrej pracy palma jeśli chodzi o wykorzystanie jako nawi ?

Opublikowano

moj ma 266Mhz 64RAM'u i to w zupelnosci wystarcza do AutoMapy i iGo... bo radzi sobie szybko z przeliczaniem.

Z TomTom jest znacznie gorzej... jest zbyt ociezaly... . Jesli jest dobra karta pamieci i kodeki z ogladaniem filmow nie ma problemow ;].

Antena wewnetrzna jest wystarczajaca... chociaz w miastach(duuzych), lub w budynkach czasem dlugo moze szukac syngalu... . Wiec mozna sie zaopatrzyc w antene zewnetrzna za jakies 50 zl okolo. Na allegro jest duzo tego.

Opublikowano
moj ma 266Mhz 64RAM'u i to w zupelnosci wystarcza do AutoMapy i iGo... bo radzi sobie szybko z przeliczaniem.

Z TomTom jest znacznie gorzej... jest zbyt ociezaly... . Jesli jest dobra karta pamieci i kodeki z ogladaniem filmow nie ma problemow ;].

Antena wewnetrzna jest wystarczajaca... chociaz w miastach(duuzych), lub w budynkach czasem dlugo moze szukac syngalu... . Wiec mozna sie zaopatrzyc w antene zewnetrzna za jakies 50 zl okolo. Na allegro jest duzo tego.

w pomieszczeniach faktycznie jest do bani ale w bryczce przy szybie jest ok, jeszcze na trasie nie udało mi sie stracić sygnału :audi: