Fritz Opublikowano 5 Października 2017 Opublikowano 5 Października 2017 Świece jak już wylatane jak najbardziej będą miały. Przecież w logach masz wyraźne cofanie zapłonów i to sporo i praktycznie cały czas. To oznacza że pojawia się spalanie stukowe. Wysłane z mojego SM-N910F przy użyciu Tapatalka
BlackRider Opublikowano 6 Października 2017 Autor Opublikowano 6 Października 2017 (edytowane) Zrobiłem Logi na Lpg i PB przez około 30 sekund w grupie 032 (statycznie) i wszędzie 0%. Teraz podłączyłem Audi pod kompa i nie było żadnych błędów... Zastanawia mnie też to jakby cykanie, świerkotanie pod maską po odpaleniu auta, które wystepuje przez około 5-10min potem ustaje. Coś jakby w kacie, w turbo ? Edytowane 6 Października 2017 przez BlackRider
przem8 Opublikowano 6 Października 2017 Opublikowano 6 Października 2017 4 godziny temu, BlackRider napisał: Zrobiłem Logi na Lpg i PB przez około 30 sekund w grupie 032 (statycznie) i wszędzie 0%. Teraz podłączyłem Audi pod kompa i nie było żadnych błędów... Zastanawia mnie też to jakby cykanie, świerkotanie pod maską po odpaleniu auta, które wystepuje przez około 5-10min potem ustaje. Coś jakby w kacie, w turbo ? A to cykanie nie pochodzi od zaworka odpowiedzialnego za pochłanianie oparów paliwa, który jest koło puszki z filtrem powietrza?
Rekomendowane odpowiedzi