pawelmienko Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Opublikowano 26 Stycznia 2009 [br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 10:32_________________________________________________juz wiem wszystko co chcialem dzieki za pomoc dzisiaj wkleje nowe zdjecia tzn w lepszej jakosci
Cuber Opublikowano 26 Stycznia 2009 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Nie musiałes zakładac nowego tematu :gwizdanie: , fotki są w I poscie :
pawelmienko Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a tak wygląda moje ze zmienionymi kierunkami bocznymi na białe dymione rzut od przodu dadam ze mam HID-y 6000 K no i w końcu zdjęte chlapacze :> środeczek na dole widać welurek (niestety nie ori ) o który była zażarta dyskusja na forum no i chwała dla tego kto wymyslil ten breloczek :oklaski:
lukaszr Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 To są HIDy 6000K ? Ja nie wiem czy to w ogóle wygląda na światła, a Ty piszesz o HID'ach. Jak mam być szczery, to wstydziłbym się z takimi światłami na ulicy pokazać.
pawelmienko Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 jak mam byc szczery to inaczej wyglada na zdjeciu niz w realu dlatego dodalem ze to so HID-y [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 10:35_________________________________________________na tym zdjeciu wyglada to duzo inaczej tylko ze zdjecie jest w slabszej jakosci bo z telefonu [br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 10:41_________________________________________________na tamtym zdjeciu moze tak widac te swiatla dlatego ze przed samochodem stal busik ojca w kolorze zielonym
Gość BIKER Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ogólnie furka tylko zmieniaj lampy na soczewy albo zakładaj zwykłe żarówki.
pawelmienko Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Ogólnie furka tylko zmieniaj lampy na soczewy albo zakładaj zwykłe żarówki. czemu zakladac zwykle zarowki?? chodzi o mandaty?? jesli tak to na szczescie jeszcze zadnego nie dostalem :> a roznica w widocznosci...........chyba nawet nie bede komentowal
lukaszr Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 a roznica w widocznosci...........chyba nawet nie bede komentowal Ja za to nie skomentuję tego, jak komentują Twoją super różnicę w widoczności kierowcy jadący z naprzeciwka. Jeszcze można by przymknąć oko na HIDy w lampach soczewkowych, ale to co Ty zrobiłeś to jest jakaś porażka - nie dość, że wygląda koszmarnie to jeszcze dochodzi oślepianie innych przez co stwarzasz zagrożenie w ruchu. Jak jeżdżę po drogach i widzę takie coś to mam ochotę wyciągnąć kierowcę z auta i mu nakopać porządnie, bo tacy ludzie nie zdają sobie sprawy co robią, a ich egoizm (bo oni mają lepszą widoczność) jak widać nie zna granic.
michu93 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 Opublikowano 15 Kwietnia 2009 z lukaszr'em się całkowicie zgadzam... ale zmieniaj żarówy albo lampy...
HarryH Opublikowano 18 Kwietnia 2009 Opublikowano 18 Kwietnia 2009 pawelmienko popraw sobie link w podpisie bo nie bangla, a furacz spoko i tez się zgadzam z lukaszr zdejmij hid'y dopóki nie kupisz soczewek po lifcie, ja mam blue vision philipsa i świecą kozacko
Rekomendowane odpowiedzi