Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B5] Moja niunia kilka nowych fotek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
dsc00187ui4.th.jpg[br]Dopisany: 26 Styczeń 2009, 10:32_________________________________________________juz wiem wszystko co chcialem dzieki za pomoc dzisiaj wkleje nowe zdjecia tzn w lepszej jakosci
Opublikowano

Nie musiałes zakładac nowego tematu :gwizdanie: , fotki są w I poscie : :wink4:

Opublikowano

3e655e489d58fe1fm.jpg

a tak wygląda moje :audi::a4fan: ze zmienionymi kierunkami bocznymi na białe dymione

259853b201408310m.jpg

rzut od przodu dadam ze mam HID-y 6000 K

e95f2fa4ca5954a0m.jpg

no i w końcu zdjęte chlapacze :>

ec88cb06d8fc8599m.jpg

środeczek na dole widać welurek (niestety nie ori ) o który była zażarta dyskusja na forum

7428e36d235cb18dm.jpg

no i chwała dla tego kto wymyslil ten breloczek :oklaski:

da4343c4b58dbcd5m.jpg

Opublikowano

To są HIDy 6000K ? Ja nie wiem czy to w ogóle wygląda na światła, a Ty piszesz o HID'ach.

Jak mam być szczery, to wstydziłbym się z takimi światłami na ulicy pokazać.

Opublikowano

jak mam byc szczery to inaczej wyglada na zdjeciu niz w realu dlatego dodalem ze to so HID-y

[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 10:35_________________________________________________na tym zdjeciu wyglada to duzo inaczej tylko ze zdjecie jest w slabszej jakosci bo z telefonu

de43531e543d0106m.jpg[br]Dopisany: 15 Kwiecień 2009, 10:41_________________________________________________na tamtym zdjeciu moze tak widac te swiatla dlatego ze przed samochodem stal busik ojca w kolorze zielonym

Opublikowano

Ogólnie furka :good: tylko zmieniaj lampy na soczewy albo zakładaj zwykłe żarówki.

Opublikowano

Ogólnie furka :good: tylko zmieniaj lampy na soczewy albo zakładaj zwykłe żarówki.

czemu zakladac zwykle zarowki?? chodzi o mandaty?? jesli tak to na szczescie jeszcze zadnego nie dostalem :> a roznica w widocznosci...........chyba nawet nie bede komentowal :wink4:

Opublikowano

a roznica w widocznosci...........chyba nawet nie bede komentowal :wink4:

Ja za to nie skomentuję tego, jak komentują Twoją super różnicę w widoczności kierowcy jadący z naprzeciwka.

Jeszcze można by przymknąć oko na HIDy w lampach soczewkowych, ale to co Ty zrobiłeś to jest jakaś porażka - nie dość, że wygląda koszmarnie to jeszcze dochodzi oślepianie innych przez co stwarzasz zagrożenie w ruchu. Jak jeżdżę po drogach i widzę takie coś to mam ochotę wyciągnąć kierowcę z auta i mu nakopać porządnie, bo tacy ludzie nie zdają sobie sprawy co robią, a ich egoizm (bo oni mają lepszą widoczność) jak widać nie zna granic.

Opublikowano

z lukaszr'em się całkowicie zgadzam... ale zmieniaj żarówy albo lampy... :thumbdown:

Opublikowano

pawelmienko popraw sobie link w podpisie bo nie bangla, a furacz spoko i tez się zgadzam z lukaszr zdejmij hid'y dopóki nie kupisz soczewek po lifcie, ja mam blue vision philipsa i świecą kozacko :decayed: